phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Greige sisustus hurmaa: greigen väriset lattiat ja seinävärit esittelyssä


Greige sisustus hurmaa: greigen väriset lattiat ja seinävärit esittelyssä


Yksi suosiotaan edelleen jatkavista sisustustrendeistä on greige! Sana ei tule yhdistelmästä 'beige' ja 'gray', vaan se on englanninkieleen lainattu ranskankielisestä sanasta 'grège', joka tarkoittaa raakasilkin väriä. Käytännössä kyseessä on lämpöisen beigen ja viileän harmaan värin yhdistelmä, jota voi luonnehtia myös saveksi, puuvillaksi tai harmaanrusehtavaksi.

Greige voi olla joko täysin neutraali, nojata lämpöiseen beigeen tai viileään harmaaseen. Greige seinämaali ja lattia myös näyttävät erilaiselta riippuen käytettävästä tilasta, valaistuksesta ja muusta sisustuksesta. Viileämmän greigen kanssa yhteen sopii mm. valkoinen, sininen ja muut viileät sävyt, lämpöisen eli beigemmän greigen kanssa lämpöiset värit näyttävät upeilta. Totuus kuitenkin on, että greigen kanssa kaikki näyttää hyvältä - kuten alta näet!

Greige lattia (SAARISTO-vinyylilankku) ja moderni skandikoti

Asiakkaamme Tove Lundström Erfält asuu modernissa, skandinaavisessa kodissa. Heidän koko kotiaan voi kuvata sanoilla harmoninen, neutraali ja moderni. Kodin remontin yhteydessä he valitsivat käyttöönsä greigen SAARISTO -vinyylilankkumme, jonka pohjalle monenlainen sisustus on helppo rakentaa.

Vinyylilankku SAARISTO on pellavasta sävynsä lainaan ottanut ja näin kauniin hillitty vinyylilankku. Tässä mallissa esille tulee kauniit yksityiskohdat, kuten oksien kuvioinnit, sekä sävyvaihtelut joka lankussa. On hyvä huomioida, että osassa alla olevista asiakaskuvista on käytetty Instagram-filtteriä, jonka vuoksi lattian sävy vaihtelee kuvasta toiseen. Studio-olosuhteissa kuvattu sävy näkyy alimmissa kuvissa.

@tovefruerfalt - SAARISTO Vinyylilankku - Greige

Greige lattia ja erityisesti hiljainen, kestävä ja 100% vedenkestävä SilentTECH -vinyylilankku sopii käytettäväksi myös keittiössä. Se voidaan asentaa suuriin yhtenäisiin tiloihin ilman liikuntasaumaa, jolloin lopputulos on viimeistelty ja sulava.

@tovefruerfalt - SAARISTO Vinyylilankku - Greige @tovefruerfalt - SAARISTO Vinyylilankku - Greige

Lattian sävy muuttuu kauniisti valon leikitellessä asunnossa. Se sopii kauniisti käytettäväksi vaalean ja lämpöisen koivun kanssa, samoin kuin tumman mustan. 

@tovefruerfalt - saaristo - 7

Greigen lattian kanssa sopii yhdistettäväksi kauniit väripilkut, kuten esimerkiksi viherkasvit. Se ottaa vastaan vaaleat ja lämpöiset beigen sävyt yhtä hyvin kuin tummat ja viileät sisustuselementit. 

Voit tutustua Toven ja hänen perheensä upeaan asuntoon Instagramissa @tovefruerfalt.

Greige SAARISTO -vinyylilankku ja värikkäät Tikkurila Color Now 2021 -seinävärit

Joka vuosi Tikkurila tuo markkinoille vuoden Color Now -värikokoelmansa. Tikkurila Color Now 2021 -kokoelma helpottaa eri värien ja kontrastien yhdistelemistä, joista saat inspiraatiota luoda kotiisi lämpimän ja leikkisän tunnelman. Se sisältää sävyjä neutraalista hiekasta aina kirkkaaseen fuksiaan ja tummaan oliiviin. Kokoelmaan kuuluu kymmenen eri väriä.

Yhdistimme näistä mielenkiintoisimmat greigen SAARISTO -vinyylilankkumme kanssa malleiksi sinulle, jotta päätöksenteko ja vertailu helpottuu! 

Inspiraation tämä ulko- ja sisätilojen maalaukseen sopiva Aaloe X381 -väri (kuva yllä) on hakenut samannimisestä, ikivihreästä monivuotisesta kasvista. Rauhoittava ja trendikäs vaaleanvihreä sävy on nyt yksi suosituimpia uutuussävyjä. Yhdessä SAARISTO -lattiamme kanssa se saa aikaan raikkaan, jopa leikkisän tunnelman!

Näemme tämän yhdistelmän lastenhuoneessa, odotusauloissa, huviloissa ja leikkisissä kodeissa! Yhdistä se valkoisen tai mustan jalkalistan kanssa ja tunnelma muuttuu heti.

Katso kuinka seitsemän muuta suosituinta lattiaamme käyvät yhteen Aaloe X381 -seinävärin kanssa. 

Yllä: Tikkurila N378 Ficus on luonnonläheinen tummanvihreän sävy, joka on löytänyt inspiraationsa eri puulajeista, pensaista sekä viiniköynnöksistä. Tietyissä tiloissa vihreän sävy on niin syvä, että seinää voisi erehtyä luulemaan lähes mustaksi!

Yhdessä SAARISTO -vinyylilankun kanssa tästä seinämaalista avautuu uusia ulottuvuuksia ja se herää eloon. Kokeile esimerkiksi toimistotilassa, kotona ja piharakennuksessa. Lopputuloksesta tulee sisustuksesta riippuen rouhea tai raikkaan moderni. Katso kuinka seitsemän muuta suosituinta lattiaamme käyvät yhteen N378 Ficus -seinävärin kanssa. 

Yllä: Vuoden 2021 väriksi valittu Tikkurila Cumulus Y354 -seinäväri on kuin vaaleansininen kesätaivas! Tämä seesteinen, huvilamainen yhdistelmä tuo mieleen saariston ja luonnon, eikö vain? Ei sillä, etteikö yhdistelmä sopisi esimerkiksi odotusaulaan, moderniin toimistoon, pukuhuonetilaan tai lastenhuoneeseen.

Mitä vain halajatkin, tämä klassinen yhdistelmä valkoisen jalkalistan kanssa on valmis ottamaan vastaan mustaa, beigeä sekä kirkkaita värejä. Katso kuinka seitsemän muuta suosituinta lattiaamme käyvät yhteen Cumulus Y354 -seinävärin kanssa. 

Mikäli ajantasaiset trendivärit kiinnostavat yhdistettynä kahdeksaan eri lattiaan valkoisesta tummaan harmaaseen, tutustu muihin Tikkurila Color Now 2021 -malliston yhdistelmäpostauksiimme: Y354 CumulusG481 MirageX381 Aaloe, S311 HelleK480 Tamariski, S329 Freesia, L429 Indigo, M425 Punajuuri, N378 Ficus ja H405 Nukke.

Kuva (yllä): vuonna 2021 lanseerattava greige-sävyperheen vinyylilankku LATO on hieman vaaleampi ja hillitympi kuin SAARISTO kuvioinniltaan.

Mikä tunnelma greige-lattian kanssa oli suosikkisi?

Me pidämme todella paljon sekä vaalean ja neutraalin, että värikkään ja tumman yhdistelmästä greigen kanssa! Kuten sanottu, ei ole montaa väriä sisustuksessa joiden kanssa se ei kävisi yksiin. 

Tiesitkö, että yllä olevat SilentTECH-vinyylilankut edustavat tällä hetkellä vinyylilankkujen parhaimmistoa, sillä niissä on vedenkestävä komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste joka tekee lattiasta hiljaisen ja todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle, kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, minkä ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu muiden ratkaisuihin ja testaa kotona

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle eri lattioiden testaamisen kotioloissa. Käy myös katsomassa asiakkaidemme omia kuvia tästä SAARISTO-vinyylilankusta sekä muista lattioistamme suoraan käytössä!