phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Tikkurila Cumulus Y354 ja 8 erilaista lattiaa


Tikkurila Cumulus Y354 ja 8 erilaista lattiaa


Tikkurila Cumulus Y354 on osa Color Now 2021 -värikokoelmaa sekä Tunne Väri -värikarttaa, jotka tarjoavat inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia erilaisia tiloja elävöittämään.

Tämä vaaleansinisen sävy on rauhoittava ja valoisampaa tulevaisuutta ilmentävä sävy. Se herättää toivoa, kutsuu ihmiset rakentamaan parempaa huomista ja yhdistettynä erivärisiin lattiamateriaaleihin, kuten SilentTECH -vinyylilankkuihimme, se tuo rauhaa ja tasapainoa ympäristöönsä.

Tikkurila Cumulus Y354 ja eri lattiat

Yllä: Raikas ja valoisa LUMIHIUTALE – Pure White Oak -vinyylilankkumme yhdessä Cumulus Y354 seinämaalin kanssa luo illuusion kesätaivaasta. Sen puhtaan lumenvalkoinen, valoisa ja hillitty kuosi paljastaa tammen luonnollisen kuvioinnin.

Suurena pintana LUMIHIUTALE huokuu rauhallista ja eleganttia ilmettä, eikä näin yksityiskohtaista pintakuviointia uskoisi vinyylilankuksi, sillä pinnan tekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa jalopuuparketissa. 

Yllä: PUUTERI -vinyylilankkumme, joka on ulkonäöltään kuin kaunis vaalea tammiparketti, on yksi eniten mielenkiintoa herättäneistä uutuusmalleistamme. Tämä lattia on sävyltään ja kuvoinniltaan klassinen, rauhallinen ja tyylikäs, jonka ansiosta se sopii moneen paikkaan käytettäväksi toimistotiloista kotiin.

Yhdistettynä Tikkurila Cumulus Y354 -sävyyn sekä vaaleisiin elementteihin kokonaisuus on tunnelmaltaan klassinen ja hienostunut. Vaalea PUUTERI tarjoaa kauniisti lämpöä viileän Cumulus-värin parina.

Yllä: Vinyylilankku OHRA on sisustajien kestosuosikkin. Tämä heleän ja luonnollisen vaalean tammen sävyinen lattia on hakenut inspiraatiota kauniisti tuulessa tanssiva vaaleasta ohrapellosta juuri ennen sadonkorjuuta. Esikuvanaan sillä on valkoöljytty tammiparketti

Vain parhaat select-lajitelman jalopuut ovat päässeet koristamaan OHRA-lattian pinnan kuviointia. Sen myötä vaikutelma on erittäin hienostunut, harmoninen ja klassinen. Tässä mallissa on tarkoituksellisesti hienovaraisesti sävyvaihteluita, jotka pääsevät oikeuksiinsa yhdistettynä Tikkurila Cumulus Y354 -väriin luoden tilaan tasapainoa.

Yllä: Vinyylilankku HIRSI ja Tikkurila Cumulus Y354 -seinäväri luovat tilaan tasapainoa, harmoniaa ja eheyttä valkoisen jalkalistan kera. HIRSI on mallistomme rustiikkisimpia vinyylilankkuja ja isona pintava se tuo luonnollisuutta ja lämpöä tilaan ollen todella näyttävä.

Tämä upea vinyylilankku sisältää aidon tammilankkulattian upeita oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja. Sävy ei ole kuitenkaan liian synkkä, yhdistettiin siihen aivan minkälaisia kalusteita ja tekstiilejä tahansa.

Yllä: Vinyylilankku HUVILA on rusehtavan savunharmaa lattia rustiikkisilla vivahteilla. Inspiraationaan tammilankkuparketti, tämä lattia on kuvioinniltaan erittäin yksityiskohtainen ja aito. Sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta!

Lattian sävyyn sopivat niin vaalean koivun kuin tummemman tammen ja pähkinän sävyiset kalusteet. Seesteisyys, klassisuus ja ajattomuus kuvaavat Tikkurila Cumulus Y354 -värin kanssa syntyvää yhdistelmää. Tummempi pinta lattiassa nostaa Cumulus-värin raikkaasti esille ja tila ei ole tällöin liian tunkkainen ja tumma.

Yllä: Vinyylilankku SAARISTO siirtää sävymaailmaa lämpöisistä ja todella vaaleista lattioista hiukan harmaampaan. Tämä lankku on lainannut sävynsä pellavasta luoden hillityn kokonaisuuden. Sävyltään SAARISTO on lämmin, vaalea harmaa taittaen pois punertavasta sävymaailmasta. SAARISTO-vinyyllankku on ns. GREIGE-väriperheen lattia, eli se on upeasti beigen harmaa.

Tässä mallissa pääsee esille kauniit yksityiskohdat, kuten hienovaraiset oksien kuvioinnit sekä sävyvaihtelut joka lankussa. Sävyvaihtelu tummasta vaaleaan tuo lankkuun kirjavuutta ja eloisuutta suurissa pinnoissa, aivan kuin aidossa tammiparketissa. Sen seesteisyys yhdessä Tikkurila Cumulus Y354 -värin kanssa tuo mieleen saariston ja luonnon, eikö vain?

Yllä: Vinyylilankku KELO on neutraalin harmaa vinyylilankku ja yksi odotetuimpia uutuuksiamme! Sen erittäin symmetrinen ja hillitty kuviointi tekee siitä sävyvaihtelujen osalta täyden vastakohdan alapuolella olevalle SAVUSAUNA-vinyylilankkuserkulleen (alla).

Pinnan kuviointi ja harmaan sävy piilottaa pienet roskat ja villakoirat, joten se sopii sekä lapsiperheen koteihin että toimistotiloihin. Korkea käyttöluokka 33 tarjoaa mahdollisuuden käyttää sitä julkitiloissa. Tikkurila Cumulus Y354 -maalin ja KELO-vinyylilankun yhdistelmä on tasapainoinen ja yllättäväkin pohja monenlaiseen sisustusmakuun.

Yllä: Vaalean keskiharmaa Vinyylilankku SAVUSAUNA, jonka sävyerot ovat tarkoituksella runsaat (tarkemmat kuvat tuotesivulla). Aito tammi esikuvanaan, lattian ilme on eloisa ja täynnä tyylikkäitä oksakohtia.

Tämä malli ei edes yritä olla hillityn harmoninen, vaan sen lankkujen rouheat sävyerot saavat näkyä! Vaalea ja viileäkin yleisilme syntyy yhdistämällä tähän vinyylilankkuun Tikkurila Cumulus Y354 -sävy seinään ja nitomalla kokonaisuus yhteen vaalealla jalkalistalla. Pohja on nyt valmis vastaanottamaan monenlaiset sisustusmaut!

Mikä lattia yhdistettynä Tikkurila Cumulus Y354 -väriin oli suosikkisi?

Emme osaa sanoa omaa suosikkiamme, sillä jokainen vinyylilattia sopii erilaiseen makuun ja tilaan täydellisesti! Jokainen yllä näkynyt vinyylilankku on uusinta SilentTECH-teknologiaa hyväkseen hyödyntävä ja ne edustavatkin vinyylilankkujen parhaimmistoa. 

SilentTECH-vinyylilankuissa on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste, joka tekee lattiasta todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle, kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, jonka ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: H405 NukkeG481 MirageX381 AaloeN378 Ficus, S311 Helle, L429 Indigo, S329 Freesia, M425 Punajuuri ja K480 Tamariski.

Tutustu muiden ratkaisuihin ja testaa kotona

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle neljän eri lattian testaamisen kotioloissa. Käy lisäksi katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!