phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Utuinen Tikkurila X420 Neito -seinämaali huokuu romanttista roosaa


Utuinen Tikkurila X420 Neito -seinämaali huokuu romanttista roosaa


Jo hetken aikaa hempeät sävyt, kuten herkän utuinen Tikkurila X420 Neito -sävy, ovat olleet suuria suosikkeja etenkin olo- ja makuuhuoneissa. Niiden rauhallisuus, harmonisuus ja lempeys vetoavat etenkin tiloissa, joissa olotilasta halutaan luoda seesteinen. Tämä upea roosan sävy löytyy Tikkurilan Tunne Väri -sävykartasta, jossa sävyjen nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaa. Hempeä roosa taipuu moneen ja sopiikin siksi monenlaiseen sisustukseen, kuten alta näet! 

Vinkki: jokaisen lattian tarkemmat tuotekuvat sekä kuvia asiakkaidemme kodeista löydät tuotesivuilta, eli tutki rohkeasti lisää inspiraatioita!

Tikkurila X420 Neito ja ohra

OHRA-vinyylilankkumme (yllä) ja Tikkurila X420 Neito -seinäväri valkoisella jalkalistalla herättävät toisensa eloon. Näin harmoninen ja heleä yhdistelmä kutsuu luoksee mm. valkoisia kalusteita, lasivitriinejä sekä lämmintä valaistusta. Yhdistelmä on täydellinen lastenhuoneeseen, eteiseen tai oleskelutilaan.

Seinäväri nostaa OHRA-vinyylilankusta esiin uusia ulottuvuuksia. Tiesitkö, että OHRA-vinyylilankku on SilentTECH-mallistomme lattia, jossa on ihanan lämmin pinta sekä täysin vedenkestävä runko? Lattia on saanut inspiraationsa ohrapellosta ja siitä nousevat esiin puunsyykuvioiden sävyvaihtelut sekä pinnan tekstuuri kuin aidossa jalopuulattiassa.

Tikkurila X420 Neito ja puuteri

Roosainen seinäväri ja PUUTERI-vinyylilankku (yllä) korostavat toisensa parhaita puolia. Tammiparketista inspiraatiotaan hakeneessa lattiassa esiin nousee sen hento lämpö ja kuvioinnin harmonia kokonaisuuden taittamatta kuitenkaan liikaa punaiseen.

PUUTERI-vinyylilankku on todellinen kameleontti, sillä sisustuksesta ja seinäväristä riippuen sen yleisilme kääntyy neutraalista kohti lämmintä. Rauhallisimman ja klassisimman kokonaisuuden saat, kun yhdistät sen valkoiseen seinäväriin. Tiesitkö, että PUUTERI-vinyylilankulla on 20 vuoden takuu kotikäytössä?

Tikkurila X420 Neito ja VILJA

Mikäli koet utuisen roosan Tikkurila X420 Neito -seinävärin olevan parhaimmillaan lämpöisemmän lattiasävyn kanssa, on VILJA-vinyylilankkumme (yllä) parhain valinta. Kylläisen lattiasta tekee sen luonnollisen tammiparkettiin vivahtava pohjasävy, josta tummat ja vaaleat puunsyykuviot pääsevät pomppaamaan esiin!

Kokeile yhdistää sisustuksessa valkoisen lisäksi rohkeasti vaaleaan tai tumman nahan sävyjä, sekä tummempia kirsikkapuun ja pähkinän sävyisiä kalusteita sekä värikkäitä tekstiilejä. Hyvin tummat viherkasvit pääsevät tässä yhdistelmässä erityisesti oikeuksiinsa ja luot helposti tunnelmaa.

Tikkurila X420 Neito ja HIRSI

Aidosta tammihirrestä inspiraationsa saanut HIRSI-vinyylilankku (yllä) on puunsävyisistä lattioistamme suurikuvioisin sävyvaihtelultaan. Varmana valintana modernille sisustajalle, HIRSI sopii yhteen kauniisti roosaisen Tikkurila X420 Neito -sävyn kanssa. Kuvittelemme tämän yhdistelmän olohuoneeseen paraatipaikalle sillä se luo rustiikkisuudellaan ihanan tasapainon sekä moderniin että romanttiseen sisustukseen yhdistettynä.

HIRSI-lattia sopii niin kauniisti roosaisen sävyn kanssa yhteen, että kokeilemalla maalata keittiön pinnatuolit, sivupöydät tai erilliset jakkara Neito-sävyllä ei voi mennä vikaan! Heittämällä sekaan ripaus valkoista ja mustaa tulee kohteesta raikkaan eläväinen.

Tikkurila X420 Neito ja Rantahiekka

Yllä: Onko sisustuksen trendeistä tuttu greige tuttu termi? Se on yhdistelmä greigestä ja beigestä ja on tuttu kameleonttimaisuudestaan. Yllä oleva yhdistelmä harmaan ruskeasta, eli tumman greigestä RANTAHIEKKA-vinyylilankusta sekä roosaisesta Tikkurila X420 Neito -seinäväristä huokuu suorastaan mökki- ja rantatunnelmaa sopien täydellisesti suuriin olohuoneisiin ja omakotitalojen olokeittiöihin. SilentTECH-vinyylilankkuna sen voi asentaa 20x20 metrin tilaan ilman liikuntasaumoja eli se on erinomainen vaihtoehto suuriin tiloihin.

Lämpimän greigeen taittuva sävy lattiassa pitää huolen tämän yhdistelmän sopivuudesta esimerkiksi lapsiperheisiin; hiekka, pöly ja muu lika eivät näy tämän sävyisestä lattiasta juurikaan! Greigeen sisustukseen inspiraatiota löydät myös postauksestamme.

Tikkurila X420 Neito ja Huvila

Yllä: Valikoimamme yksi uusimmista malleista, HUVILA-vinyylilankku on selkeästi sukua RANTAHIEKKA-vinyylilankulle. HUVILA henkii kuitenkin aitoa huvilahenkeä tummemman, neutraalimman ja syvemmän sävynsä puolesta. Sen puunsyykuvoinnit ovat aavistuksen hillitymmät ja suoraviivaisemmat kuin serkussaan, joka tekee siitä arvokkaamman ja hienostuneemman oloisen. Sävyssä ei ole neutraalin harmaalle lattialle tyypillistä kylmää tunnetta vaan siinä on ripaus lämpöä luoden tilaan kodikkaan tunnelman.

Me näemme tämän yhdistelmä siellä missä nimikin antaisi olettaa; arvokkaassa huvilassa. Larppaaminenkin onneksi onnistuu ja yhdistelmä toimii lähestulkoon missä yhteydessä tahansa etenkin, jos haluat huvilamaista tunnelmaa kotiisi!

Tikkurila X420 Neito ja KAHVI

Tilasiko joku kaffet syysiltaan? Yllä KAHVI-vinyylilankkumme herättää Tikkurila X420 Neito -seinävärin eloon (vai toisin päin?) ja yhdistelmä on huumaavan aromikas. Tummanruskeasta erottuu vaaleat sekä astetta tummemmat puunsyykuvioinnit todella kauniisti luoden lämpöistä ja kutsuvaa henkeä tilaan. Tumma lattia on aina klassinen valinta luomaan arvokasta tunnelmaa.

Musta, valkoinen ja erityisesti hiukan murretut mutta kirkkaat sävyt sopivat utuisen roosan ja espressomaisen lattian kaveriksi todella upeasti! Tämä yhdistelmä toimii etenkin jos haluaa hiljaisen lattiamateriaalin, joten lue ihmeessä lisää integroidun SilentTECH-askeläänieristeen eduista.

Tikkurila X420 Neito ja SAVUSAUNA

Mikäli haet vivahteikuutta, hiukan harmaaseen kääntyvää lattiaa herättämään eloon ja viilentämään tilaa yhdessä Tikkurila X420 Neito -seinämaalin kanssa, on valikoimamme SAVUSAUNA-vinyylilankku (yllä) ykkösvalinta. Tämä on ehdottomasti harmaista lattioistamme se revittelevin ja monisävyisin. Sen sävyvaihtelut yhdessä lankussa ovat tarkoituksella suuret ja eloisat.

Lisää viileyttä tähän tammesta inspiraatiota hakeneeseen lattiaan saat yhdistämällä sen siniseen, mustaan ja kylmään vihreään. Lämpöä tilaan tuo ohranruskeat, lämpöinen nahka ja valkoiset sävyt. 

Tikkurila X420 Neito ja KELO

SAVUSAUNAN serkku, KELO-vinyylilankku (yllä) on kuvioinniltaan ja sävyvaihtelultaan huomattavasti hillitympi yksilö. Sen viileys yhdistettynä utuiseen Tikkurila X420 Neito -sävyn roosaan ilahduttaa ja pistää ajattelemaan laatikon ulkopuolelta myös muita sisustusvaihtoehtoja kuten tekstiilejä.

Tämän lattian rauhallisuus ja rentous sopii todella hyvin lapsiperheeseen tai laiskemmalle siivoojalle. Siitä ei villakoirat erotu, toimistossa pölyiset kengänjäljet sulautuvat sen sävyyn ja päälle läikkynyt kahvi ei edes haittaa; lattia on täysin vedenkestävä. Voit siis pidentää siivousväliä ainakin muutamalla päivällä ellet jopa viikolla tämän kanssa!

Tikkurila X420 Neito  ja SAARISTO

SAARISTO-vinyylilankku (yllä) jos mikä istuu todella kauniisti yhteen roosaisen Tikkurila X420 Neito -sävyn kanssa. Saaristomökki saa aivan uuden ilmeen kun siitä tehdään näiden kahden yhdistelmällä maalaisromanttinen! Pohdi yhdistettäväksi vielä pitsipäiväpeitto, piianpeili ja pirtinpöytä niin idylli on valmis.

SAARISTO-vinyylilankussa esiin tulevat ne sävyt mitä seinä edustaa. Tässä yhteydessä tämä greigen perheen yksi suosituin lankkumme lämpenee ja hehkuu hyvin erilailla kuin esimerkiksi viileän sinisen Tikkurila L429 Indigo -sävyn kanssa yhdistettynä. Kuvioinniltaan se on hyvin harmoninen ja neutraali.

Tikkurila X420 Neito ja LATO

Samaan greigeen perheeseen kuin SAARISTO kuuluva LATO-vinyylilankku (yllä) on aavistuksen vivahteikkaampi ja monisyisempi. Yhdistettynä Tikkurila X420 Neito -seinäväriin ja vaaleaan jalkalistaan siinä korostuu lähes valkoiset ja tumman ruskeanharmaat puunsyyt todella kauniisti. 

Rauhallisuus on LATO-vinyylilankulla päivän sana, sillä siihen valitaan vain rauhallisimmat palat tammen jalopuusta. Sen hienostuneisuus yhdessä Neidon kanssa sopii tilaan kuin tilaan ja luo täydellisen pohjan monentyyliselle sisustukselle.

Tikkurila X420 Neito ja LUMIHIUTALE

Mallistomme ehdottomasti vaalein LUMIHIUTALE-vinyylilankku (yllä) huokuu kirkkautta, raikkautta ja jopa helmikuisia hankipeitteitä. Tämä lattia piristää tilan kuin tilan ja yhdistettynä roosaan Tikkurila X420 Neito -sävyyn on kokonaisuus hyvin hempeä, raikas ja valoisa. 

Eleganttius, yksinkertaisuus ja pienikuvioisuus on tämän vinyylilankun salaisuus. Se näyttää ja tuntuu hyvältä niin kotona kuin toimistoissa.

Mikä yhdistelmä Tikkurila X420 Neito -sävyn kanssa oli suosikkisi?

Spoiler alert: me rakastimme kaikkia! Tikkurila X420 Neito -sävyn tuoma rauhallisuus ja harmonisuus sopisi kodin ulkopuolella julkitiloissa myös täydellisesti kahvi- ja taukohuoneeseen.

Jos mietinnässä on uusi vinyylilankku ja haluat sen istuvan kotiisi sävyjen puolesta täydellisesti, tutustu ilmaiseen mallipalapalveluumme! Asiakkaamme ovat myös jakaneet kuviaan omista ratkaisuistaan, joista löydät kuvia lattioista eri valaistuksien sekä sisustusratkaisujen kanssa.