phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Yhdistelmänä Tikkurila Aaloe X381 -maali ja vinyylilankku on veikeä

Julkaistu 08.09.2022

Tikkurila Aaloe X381 on osa Color Now 2021 -värikokoelmaa sekä Tunne Väri -värikarttaa. Nämä kaksi värikokoelmaa ja -karttaa tarjoavat inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia, joilla elävöittää erilaisia tiloja ja joista hakea sisustusinspiraatiota.

Inspiraation tämä ulko- ja sisätilojen maalaukseen saanut väri on hakenut samannimisestä, ikivihreästä monivuotisesta kasvista. Rauhoittava ja trendikäs vaaleanvihreä sävy on nyt yksi suosituimpia uutuussävyjä. 

Osoittaaksemme sen helppoa yhdisteltävyyttä olemme yhdistäneet sävyn kahdeksaan suosituimpaan SilentTECH -vinyylilankkuumme! Katso alta kuvista vaihtoehtomme ja "tarjoiluehdotuksemme":

Yllä: Vaalean vihreä Aaloe ja HUVILA -vinyylilankku ne yhteen soppii! Nämä kaksi ovat kuin tehty toisilleen, sillä Tikkurila Aaloe X381 -seinäväri huokuu huvilatunnelmaa ja korostaa entisestään rustiikkisia vivahteita omaavaa, rusehtavan savunharmaata lattiaa saaden sen yksityiskohdat hehkumaan.

HUVILA -vinyylilankun arvokkaan tammilankkuparketin ulkonäkö sekä sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta yhdessä vihreän maalin kanssa. 

Yllä: Yksi odotetuimpia uutuuksiamme vuodelta 2020, Vinyylilankku KELO, on neutraalin harmaa vinyylilankku. Sen erittäin symmetrinen ja hillitty kuviointi tekee siitä sävyvaihtelujen osalta täyden vastakohdan alapuolella olevalle SAVUSAUNA-vinyylilankkuserkulleen. 

Yhdistettynä Tikkurila Aaloe X381 -sävyyn harmaan pinnan kuviointi ja sävy piilottaa pienet roskat ja villakoirat, tehden tästä kombosta täydellisen esimerkiksi lastenhuoneeseen, odotusaulaan tai julkitiloissa toimistoihin ja myymälöihin. 

Yllä: Vinyylilankku SAVUSAUNA on vaaleahkon keskiharmaa vinyylilankku, jonka sävyerot ovat lankuissa tarkoituksellisesti runsaat (katso tarkemmat kuvat tuotesivulla). Persoonaa vinyylilankkuun tuo sen sävyerot, eikä se yritä olla edes hillityn harmoninen. Tässä rouhea persoona näkyy!

Lattian esikuvana on aito tammi ja kuvioinnissa on eloisaan ilmeeseen sopivia tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia oksankohtia. Tämä lattia on kaikkea muuta kuin tylsä etenkin yhdistettynä Tikkurila Aaloe X381 -väriin sekä vaaleaan tai tummaan jalkalistaan. 

Yllä: Kaikista vaalein lattiamme, LUMIHIUTALE – Pure White Oak, näyttää kuin karkilta yhdistettynä vihreään Tikkurila Aaloe X381 -maaliin. Sen puhtaan lumenvalkoinen, valoisa ja hillitty kuosi paljastaa tammen luonnollisen kuvioinnin.

Suurena pintana se huokuu rauhallista ja eleganttia ilmettä eikä näin yksityiskohtaista pintaa uskoisi vinyylilankuksi, sillä pintatekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa puussa. Vinkki: kokeile LUMIHIUTALE -vinyylilankkua mustan jalkalistan kanssa ja saat kauniisti kontrastia tilaasi.

Yllä: Vinyylilankku SAARISTO on pellavasta sävynsä saanut, kauniin hillitty vinyylilankku. Tässä mallissa esille tulee kauniit yksityiskohdat, kuten oksien kuvioinnit, sekä sävyvaihtelut joka lankussa. Sävyvaihtelu tummasta vaaleaan tuo lankkuun kirjavuutta ja eloisuutta suurissa pinnoissa, aivan kuin aidossa tammiparketissa.

Sävyltään SAARISTO on lämmin, vaalea harmaa, jonka yleisilmettä vaalean vihreä Tikkurila Aaloe X381 -maali tasapainottaa. Kummatkin ovat luonnosta löytyviä sävyjä ja erityisesti jos rakastat suuria viherkasveja, Aaloe ja Saaristo on yhdessä erittäin tasapainoinen pari.

Yllä: Kauniin vaalean tammiparketin näköinen vinyylilankkumme, PUUTERI, on yksi valtavasti mielenkiintoa herättäneistä uutuusmalleistamme. Sen klassisen, rauhallisen ja tyylikkään sävyn ansiosta lattia sopii moneen paikkaan käytettäväksi toimistotiloista kotiin.

Kuviointi sekä sävynvaihtelut lattiassa ovat minimaaliset ja yhdistettynä veikeään Tikkurila Aaloe X381 -väriin, kokonaisuus on raikas ja eloisa. Yhdistelmä antaa mahdollisuuden piristää tilaa vaaleilla ja tummilla huonekaluilla ilman, että tilaan tulisi liian viileä tunnelma, johtuen luonnollisen sävyisen seinän ja lattian sävyn ansiosta.

Yllä: Tämä sisustajien kestosuosikki, Vinyylilankku OHRA, jatkaa suosituimpien lattioidemme listalla vuodesta toiseen. Sen luonnollisen, aidon ja heleän vaalean tammen sävyinen pinta on saanut inspiraationsa paitsi kauniisti tuulessa tanssivasta vaaleasta ohrapellosta juuri ennen sadonkorjuuta, myös hienovaraisesti öljyvahauksella vaalennettusta tammesta.

Pinnan kuviointiin on valittu vain parhaat select-lajitelman jalopuut, jonka vuoksi vaikutelma on erittäin hienostunut ja harmoninen. Yhdistettynä Tikkurila Aaloe X381 -sävyyn lopputulos on näyttävä, pirteä ja raikas. Raikas Aaloe tuo tilaan energisyyttä jota OHRA tasapainottaa klassisuudellaan.

Yllä: Vinyylilankku HIRSI ja Tikkurila Aaloe X381 -maali herättävät toisensa eloon. HIRSI on mallistomme rustiikkisimpia vinyylilankkuja ja isona pintava se tuo luonnollisuutta ja lämpöä tilaan ollen todella näyttävä.

Sävy ei kuitenkaan ole liian synkkä, jonka takia lattia on erittäin monipuolinen yhdistettäessä monivärisiä huonekaluja ja tekstiilejä sisustuksessa. Tämä upea vinyylilankku sisältää aidon tammilankkulattian upeita oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja, jotka vaalean vihreä Aaloe X381 nostaa kauniisti esille.

Mikä yhdistelmä Tikkurila Aaloe X381 -värin kanssa oli suosikkisi?

Pystytkö päättämään suosikkia? Me hädin tuskin pystymme, sillä jokainen vinyylilattia käy mielestämme hyvin yhteen tämän veikeän sävyn kanssa. Tiesitkö, että yllä olevat SilentTECH-vinyylilankut edustavat tällä hetkellä vinyylilankkujen parhaimmistoa?

SilentTECH-vinyylilankuissa on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste, joka tekee lattiasta todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle, kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, jonka ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: H405 NukkeG481 Mirage, N378 FicusY354 Cumulus, S311 Helle, L429 Indigo, S329 Freesia, M425 Punajuuri ja K480 Tamariski.

Testaa kotona ja tutustu muiden ratkaisuihin

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle neljän eri lattian testaamisen kotioloissa. Käy lisäksi katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!