phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Vastuullisuus


Vinyylilattiakaupan takana toimii Nordic Floors Oy, joka on kotimainen lattioihin erikoistunut yritys Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Pyrkimyksenämme on olla vastuullinen toimija osana muuta yhteiskuntaa ja huomioida mahdollisimman kattavasti vaikutuksemme niin ympäristöön kuin muihin ihmisiinkin. Vastuullisuuden toteuttamisessa meille keskeisiä asioita ovat mahdollisimman pitkän elinkaaren takaaminen, korkea laatu, ympäristön huomioon ottaminen sekä turvallisuus. Mielestämme vastuullisuuteen kuuluu kiinteästi myös työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppanien ihmisläheinen ja yksilöllinen kohtaaminen. Pohjana kaiken toiminnan ja vastuullisuuden parantamiselle on ennen kaikkea halu kehittyä ja avoimuus uusien ratkaisujen löytämiselle.

Nordic Floors Oy:lle on myönnetty Suomalaista palvelua –avainlippumerkki. Palvelulle asetettuja merkin myöntämisedellytyksiä ovat, että palvelu on tuotettu Suomessa, ja että sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Lisäksi merkin hakijayhteisöllä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva pääkonttori ja johto.

Mielestämme hyvän kaupankäynnin pohjana on ennen kaikkea rehellisyys ja läpinäkyvyys. Kerromme tuotteistamme avoimesti ja keskustelemme mielellämme siitä, millainen ratkaisu kuhunkin tilaan sopisi parhaiten. Luonnollisesti jaamme mielellämme tietoa vinyylilattioiden loistavista puolista, mutta emme pelkää tuoda esille myös haasteita tai heikkouksia.

Kysy lisää henkilökunnaltamme - yhteystietomme löydät täältä.