Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €


Yritys


Yritys Vinyylilattiakaupan brändin takana on Nordic Floors Oy: lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Alkupisteenä Nordic Floorsille olivat vuonna 2016 Suomen markkinoille uutuutena maahantuodut bambulattiat. Vuonna 2018 bambulattian rinnalle nousivat Lapua Floors –tammiparketit, sekä tietenkin Vinyylilattiakaupan vinyylilattiat. Kasvot Nordic Floorsille antaa yritystä eteenpäin luotsaava Jukka-Pekka Kallio, jonka alun perin asiakkaalta saatu Bambumiehen lisänimi on jäänyt elämään.

Vinyylilattiakaupan valikoima koostuu nimensä mukaisesti vinyylilattioista, jotka saapuvat varastollemme suoraan valmistajalta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Valikoimamme koostuu uuden sukupolven vinyylilankuista, joiden valintakriteerejä ovat kauniin ja kattavan sävyvalikoiman lisäksi korkea laatu ja pitkäikäisyys. Vinyylilattiaostoksille pääset suoraan verkkokaupassa, jonka lisäksi henkilökohtaista palvelua kasvotusten tarjoavat sekä Lapuan showroom että Helsingin showroom.

Asiakkaitamme ovat kunnat, urakoitsijat, rakennusliikkeet, arkkitehtitoimistot ja sisustussuunnittelijat - unohtamatta tietenkään tyyli- ja laatutietoisia yksityisiä kuluttajia. Yrityskielinämme puhumme molempia kotimaisia kieliä. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, Saksassa ja uusimpana aluevaltauksena Hollannissa. Tarjoamme mielellämme apuamme sekä lattian valinnassa että lattiapinnan muodonmuutosta koskevissa kysymyksissä, niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin projekteihinkin. Lämpimästi tervetuloa!