phone 020 7302980 (Vardagar 8-20)
Tre första provbitarna gratis!
Etsi
Stäng
Meny
Etsi
New group
New group
Pallerbjudanden

phone 020 7302980 (Vardagar 8-20)


Användarkonto Användarkonto

Snabb hemleverans direkt hem 1-5 vardagar
Fri frakt då beställningen är över 2000 €
Vi utvecklar som bäst våra webbsidor. Observera att på grund av detta kan vissa produktsidor eller deras beskrivningar vara ofullständiga eller inte synliga. Tack för ditt tålamod!


Betalningsmetoder


Faktura

Svea erbjuder dig ett enkelt och säkert sätt att betala dina inköp via faktura. Om du väljer Svea Banks faktura som betalningsmetod har du alltid minst 14 dagar på dig att betala. Dröjsmålsräntan är den lagstadgade dröjsmålsräntan enligt räntelagen, dvs. 7 % + referensräntan enligt räntelagen. Vi tar ut 5 euro för en betalningspåminnelse. Observera också att köparen måste vara minst 21 år gammal.

Du kan se dina öppna fakturor på Mitt konto.

För att använda Sveas faktura måste du ha ett godkänt kreditbeslut. När den sökande ansöker om kredit ger han eller hon sitt samtycke till att information från andra kreditgivare begärs från Suomen Asiakastieto Oy:s system för konsumentkreditförfrågningar. Vi kontrollerar också den sökandes kredithistorik. En kund som fått ett negativt kreditbeslut har rätt att ansöka om ett nytt kreditbeslut mot kompletterande uppgifter som kunden lämnat genom att kontakta Svea Banks kundtjänst.

Betalning av fakturor i mindre delbetalningar

Köpkredit är en engångskredit som gör det möjligt för dig att dela upp räkningen i månadsavbetalningar som passar dig. Om du vill betala din räkning i mindre delbetalningar bör du läsa och underteckna villkoren för den köpkredit som du får tillsammans med din räkning. Du kan då betala minst den minsta delbetalning som anges på fakturan. Du kan när som helst betala av hela din kreditlinje utan några extra avgifter för den oanvända kreditperioden.

Du kan läsa villkoren för krediten här: Allmänna villkor för köpkredit och standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Batchbetalning

Svea Batch Payment är ett engångslån där du kan välja betalningstid bland de alternativ som erbjuds i butiken. Observera att köparen måste vara minst 21 år gammal.

Du kan se dina öppna krediter på Mina sidor.

Du hittar kreditvillkoren här: Allmänna villkor för kredit med partiell betalning och Standard European Consumer Credit Information.

Svea Batch Payment är beroende av ett godkänt kreditbeslut. När den sökande ansöker om kredit ger han/hon sitt samtycke till att information från andra kreditgivare begärs från Suomen Asiakastieto Oy:s informationssystem för konsumentkrediter. Vi kontrollerar också den sökandes kredithistorik. En kund som har fått ett negativt kreditbeslut har rätt att ansöka om ett nytt kreditbeslut med hjälp av ytterligare information som han/hon lämnat genom att kontakta Sveas kundtjänst.

Företags faktura

Svea erbjuder ett enkelt och säkert sätt att betala dina inköp med en faktura. När du väljer Sveas företagsfaktura som betalningsmetod får du alltid minst 14 dagars betalningstid. Dröjsmålsräntan är den lagstadgade dröjsmålsräntan enligt räntelagen. Vi tar ut minst 5 euro för en påminnelse.

Användningen av Sveas företagskredit är beroende av ett godkänt kreditbeslut. Köparen intygar att han är behörig att agera i det företags namn med vars uppgifter han gör köpet. Svea har rätt att kontrollera köparens titel eller annan inköpsbehörighet i företaget i fråga.

Kortbetalningar och MobilePay (Visa, Visa Electron, Mastercard och Business Eurocard)

Det är enkelt och säkert att betala med betalkort i vår webbutik. Kortbetalning och MobilePay-betalning i vår webbutik tillhandahålls av Svea Payments Oy i samarbete med Payment Highway och Bambora AB. Under betalningstransaktionen behandlas kreditkortsinformation alltid i en säker nätverksanslutning. Kortnummer lagras inte i nätbutikens eller Svea Payments Oy:s informationssystem, utan behandlas av den tekniska tjänsteleverantören Payment Highway.

Betalningsknappar för nätbanker på nätet

Du kan betala din beställning via en finländsk banks onlinebetalningsknapp. När du har fått användarnamn och lösenord från din egen bank och betalar för dina online-köp, kommer du under en kort tid att överföras från vår webbutik till din egen bank och betala för de produkter du valt direkt från ditt eget konto. Din betalningsmottagare är Svea Payments Ltd (eller vårt dotterbolag Maksuturva Group Oy), som ansvarar för betalningsförfarandet i vår webbutik.

Betalning med Siirto

Du kan betala enkelt och säkert i vår nätbutik med hjälp av Siirto. Siirto är ett helt nytt sätt att göra affärer som överskrider bankgränser. Det är ett helt nytt sätt att göra bankbetalningar online. Siirto kan användas med Nordeas Siirto-app, Pivo och OP-mobile. När du betalar via mobilen öppnas Siirto-appen du använder automatiskt, när du använder en webbläsare på en dator kan du ange ditt telefonnummer i fältet, varefter betalningen accepteras i Siirto-appen eller i en annan app som väljs på grundval av ditt telefonnummer. Betalningen kommer att debiteras från det bankkonto som finns sparat i överföringsapplikationen.

Kontaktuppgifter och kundtjänst

Om du har frågor om fakturering kan du kontakta vår kundtjänst på +358 9 4242 3330 eller via kontaktformuläret.

Svea följer lagen om personuppgifter, läs mer i Sveas integritetspolicy.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

www.svea.fi

Kontaktuppgifter till betalningsförmedlaren för kortbetalningar, MobilePay, betalningar via internetbanken och överföringar:

Svea Payments Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Mechelininkatu 1 A

00180 HELSINKI

Telefon: +358 (0)9 4241 7040

E-post: asiakaspalvelu.payments@svea.fi

www.sveapayements.fi