phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Lapuan Showroom-Outlet


Showroom-Outletista löydät vinyylilattiat huippuedulliseen hintaan!

Lisäämme Showroomin Outletiin tuote-eriä satunnaisesti. Outlet-tuotteet löytyvät Lapuan Showroomistamme, ja niitä on mahdollista ostaa ainoastaan noutamalla paikan päältä Lapualta. Tällä tavoin myös pääset itse varmistamaan tuotteen kunnon ja laadun ja valitsemaan haluamasi tuotteen konkreettisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. 

Showroomista löytyvät Outlet-tuotteet saattavat olla esimerkiksi varastollamme säilytyksessä vaurioituneita eriä, kuljetuksessa vaurioituneita paketteja tai jollain tavalla viallisia tuotteita. Outlet-tuotteet ovat asennuskelpoisia, mutta mahdollinen vaurio tai vika saattaa vaatia erityishuomiota asennuksen yhteydessä. Alla näkyvästä listauksesta näet saatavilla olevat tuotteet sekä niihin liittyvän kuvauksen. Kerromme myös mielellämme kustakin tuotteesta lisää tapauskohtaisesti.

Showroom-Outletin tuotteilla ei ole ostotapahtuman jälkeen voimassa palautusoikeutta tai tuotetakuuta. Valitsemiesi tuotteiden tai pakettien hinta maksetaan niiden noutamisen yhteydessä paikan päällä Lapualla. Emme lähetä tuotteita asiakkaalle, vaan ne tulee noutaa Lapualta. Showroomin aukioloajat löydät täältä.

Showroom-Outletissa myytävien tuotteiden hinta on aina 5 €/laatikko. Outlet tuotteet myydään aina laatikoittain, eli voit ostaa useasta erästä vaikka vain yhden laatikon!


Tällä hetkellä meiltä löytyy mm.

  • Tällä hetkellä kaikki outlet tuotteet loppu!