phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Maanläheinen beige Tikkurila K480 Tamariski ja 8 erilaista lattiaa

Julkaistu 08.09.2022

Yhdistimme Tikkurila K480 Tamariski -värin seinävärinä kahdeksaan erilaiseen lattiaan, jotta tilan tunnelman vertailu helpottuu! Tamariski K480 väri on osa Color Now 2021 -värikokoelmaa sekä Tunne Väri -värikarttaa, jotka molemmat tarjoavat inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia erilaisia tiloja elävöittämään.

Lattiavaihtoehtoina toimii kahdeksan suosituinta, eri tunnetiloja luovaa SilentTECH -vinyylilankkuamme! Katso alta kuvista vaihtoehtomme ja “tarjoiluehdotuksemme” tälle upealle, lämpimälle maanläheiselle beigelle joka on saanut nimensä oksaisista pensaista, Afrikasta peräisin olevista pienistä puista.

Tikkurila K480 Tamariski ja eri tunnelman luovat lattiat

Tikkurila Tamariski K480 & Puuteri SilentTECH

Yllä: Vinyylilankku PUUTERI on kauniin vaalean tammiparketin näköinen vinyylilankku. Sävy on vaalea ja hieman lämmin ilman, että lattia olisi liian punertava. Tämä on yksi vuoden 2020 uutuuksiamme, joka on herättänyt valtavasti kiinnostusta sen klassisen, rauhallisen ja tyylikkään sävyn ja kuviointinsa ansiosta.

Yhdistelmänä Tikkurila K480 Tamariski -värin kanssa kokonaisuudesta tulee kauniin neutraali, ajaton ja maanläheinen. Tämä yhdistelmä sopii moneen tilaan!

Yllä: Luonnollisen, aidon ja heleän vaalean tammen sävyinen Vinyylilankku OHRA on sisustajien kestosuosikki. Se on yllä mainittua PUUTERI-mallia hiukan pinnaltaan isompikuvioinen, mutta silti hienostunut kuviointinsa takia ja hyvin harmoninen ja klassinen.

Pinnan kuviointi on tammen parhaimman select-lajitelman jalopuista valittu. OHRA-mallin esikuvana on paitsi kauniisti tuulessa tanssiva vaalea ohrapelto juuri ennen sadonkorjuuta, myös hienovaraisesti öljyvahauksella vaalennettu tammi. OHRA-mallissa on tarkoituksellisesti hienovaraisesti sävyvaihteluita, jotka sointuvat kauniisti yhteen Tikkurila K480 Tamariski -maalin kanssa korostaen pinnan elävyyttä.

Yllä: Vinyylilankku HIRSI ja Tikkurila K480 Tamariski -seinäväri luovat tilaan tasapainoa, harmoniaa ja eheyttä valkoisen jalkalistan kera. HIRSI on mallistomme rustiikkisimpia vinyylilankkuja ja se sisältää aidon tammilankkulattian tapaan yksityiskohtaisia oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja.

Lopputulos on tunnelmallinen, hiukan jopa maalaisromanttinen ja rustiikkinen. Yhdistämällä tähän valkoisia elementtejä sekä kirkkaita värejä tunnelma muuttuu täysin!

Yllä: Kaikista "greigein" lattiamme, Vinyylilankku SAARISTO, on kaunis välimalli lämpöisen beigen ja harmaan välillä. Pellavasta sävynsä lainaan ottanut, kauniin hillitty vinyylilankku käy täydellisesti yhteen Tikkurilan K480 Tamariski -sävyn kanssa luoden harmonisen ja raikkaan, mutta maanläheisen kokonaisuuden kotiin tai työtilaan.

Sävyvaihtelun ansiosta suurena pintana lattia on eloisa, kun lankuissa toistuu tummasta vaaleaan sävyvaihteluita aivan kuin aidoissa tammiparketeissa. Lattia onkin erehdyttävästi aidon tammiparketin näköinen! Näyttäisivät olevan hyvin toimiva pari, eikö?

Yllä: Vaalein lattiamme, LUMIHIUTALE – Pure White Oak -vinyylilankkumme, huokuu suurena pintana rauhallista ja eleganttia ilmettä. Näin yksityiskohtaista pintaa ei uskoisi vinyylilankuksi, sillä pintatekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa puussa!

Tässä yhdistelmässä molemmat sävyt pääsevät oikeuksiinsa ja korostavat toisensa parhaita puolia. Yhdistelmä on moderni, raikas ja tuo kirkkautta sekä valoa tilaan pysyen silti maanläheisenä. Vinkki: kokeile LUMIHIUTALE -vinyylilankkua ja Tikkurila K480 Tamariski -seinäväriä mustan jalkalistan kanssa ja saat kauniisti lisättyä rohkeaa kontrastia tilaan kuten keittiöön ja eteiseen.

Yllä: Esikuvanaan aito tammi, Vinyylilankku SAVUSAUNA ei edes yritä olla kovin hillitty! Sen sävyerot ovat tarkoituksella runsaat (tarkemmat kuvat tuotesivulla), lattian ilme on eloisa sekä täynnä tyylikkäitä oksakohtia. Laiskan siivoojan suosikki - tässä ei villakoirat näy helposti.

Vaalea keskiharmaa lattia, valkoinen jalkalista ja maanläheinen, beige Tikkurila K480 Tamariski -seinäväri ovat näyttävä yhdistelmä. Mikäli arvelet että lattian harmaus on liian dominoiva, tuo Tamariski-väri ihanasti lämpöä ja tunnelmaa tilaan. Yhdistelmä on valmis vastaanottamaan tummaa, vaaleaa, värikästä ja neutraalia sisustusta osakseen!

Yllä: Vinyylilankku KELO on neutraalin harmaa vinyylilankku ja yksi odotetuimpia uutuuksiamme! Sen erittäin symmetrinen ja hillitty kuviointi tekee siitä sävyvaihtelujen osalta täyden vastakohdan yläpuolella olevalle SAVUSAUNA-vinyylilankkuserkulleen.

Pinnan kuviointi ja harmaan sävy piilottaa pienet roskat ja villakoirat, joten se sopii sekä lapsiperheen koteihin että toimistotiloihin. Myönnetään, emme olisi heti uskoneet että näin viileä harmaa ja lämmin beige toimii, mutta yhdistelmänä se on yllättävän harmoninen! Herääkin kysymys, onko Tikkurilan K480 Tamariski -seinävärille olemassa väriä jonka kanssa se ei toimi?

Yllä: Vinyylilankku HUVILA on erittäin klassinen ja lattian sävyyn sopivat niin vaalean koivun kuin tummemman tammen ja pähkinän sävyiset kalusteet, unohtamatta skandinaavisen kodin klassikoita; valkoista ja mustaa. 

HUVILA-malli on rustiikkisia vivahteita omaava, rusehtavan savunharmaa lattia. Se on erittäin yksityiskohtainen ja aidon, arvokkaan tammilankkuparketin näköinen. Sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta. Tunnelma on suoraan kuin aidosta huvilasta - ajaton ja seesteinen!

Mikä yhdistelmä K480 Tamariski -seinävärin kanssa toimi parhaiten?

Mikä oli suosikki-yhdistelmäsi? Minkä kanssa mielestäsi K480 Tamariski sopi parhaiten? Katso myös muut mallistomme vinyylilattiat ja katso, löytyykö makuusi sopivia yhdistelmiä lisää!

Tiesitkö, että yllä olevat SilentTECH-vinyylilankut edustavat tällä hetkellä vinyylilankkujen parhaimmistoa, sillä niissä on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste joka tekee lattiasta todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle. Tällaisia ovat paikat kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja erittäin kestävä korkeassa 33 käyttöluokassa. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, minkä ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: H405 NukkeG481 MirageX381 AaloeN378 FicusY354 Cumulus, S311 Helle, L429 Indigo, S329 Freesia ja M425 Punajuuri.

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle neljän eri lattian testaamisen kotioloissa. Käy myös katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!