phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 22.01.2024


Bambumiehen terveiset: Valitettavia hinnanmuutoksia Vinyylilattiakaupassa 1.2. alkaen

Julkaistu 22.01.2024

Vuoden 2023 loppupuolella uutisoitiin paljon Gazan tapahtumista ja Jemenin huthien laivahyökkäyksistä Punaisenmeren kautta kulkeviin kauppalaivoihin. Monen maahantuontiin nojaavan yrityksen kannalta tilanne on todella vaikea, sillä tapahtumien seurauksiin on ollut mahdotonta varautua etukäteen.

Nyt kun aikaisemmat tuote-erämme alkavat olla myyty loppuun, uudemmat erät onkin hankittava maailmantilanteen mukana muuttuneilla kustannuksilla. Loppuvuoden uutisoinnissa kerrottiin räjähdysmäisestä logistiikkakulujen kasvusta ja samanaikaisista kuljetusten sekä toimitusaikojen yllättävistä viivästyksistä. Valitettavasti näistä kumpikin on konkretisoitunut kipeästi myös Vinyylilattiakaupan valikoiman ylläpitämisessä. Logistiikkakulut ovat moninkertaistuneet, tuotteiden sisäänostohinnat ovat nousseet rajusti ja koko vuodeksi 2024 yhdessä laatimamme suunnitelmat menevät pitkälti uusiksi.

Pakon sanelemana hinnanmuutokset näkyvät pian myös tuotteidemme hinnoissa, ja muutaman yksittäisen tuotteen hinta onkin noussut jo jonkin verran. Työstämme kuitenkin parhaillamme uutta hinnastoa, jonka julkaisemme verkkokaupassa 1.2.2024.

Tällä hetkellä emme tietenkään osaa sanoa tulevaisuudesta tai siitä, kuinka nopeasti tilanne alkaa vihdoin normalisoitua. Meille edullinen hinnoittelu on aina ollut tärkeää, joten olemme todella pahoillamme, ettemme tämän tilanteen edessä pysty samaan kuin aikaisemmin. Toivotaan meidän kaikkien puolesta, että merenkulku ja siihen liittyvät kustannukset palaavat pian tavallisiin uomiinsa.