phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 11.04.2024


Artikkelit

Vaikuttajan valinta: Kalanruotovinyyli julkiseen tilaan

Julkaistu 11.04.2024

Osteopatiakeskus Karhun perustaja Eetu “Epi” Karhunen oli aina haaveillut kauniista kalanruotolattiasta. Pitkäaikainen toive toteutui vihdoin uuden keskuksen lattiamateriaalia valitessa Vinyylilattiakaupan Ohra-kalanruodon muodossa. Valmis osteopatiakeskus avautui valmistuttuaan Tampereen Klingendahliin alkuvuodesta 2023.


Näin Karhunen itse kertoo lattiavalinnastaan:

Kun lähdettiin suunnittelemaan Karhun materiaaleja ja tunnelmaa, yksi asia oli alusta asti selvä - kalanruoto tulee! Pienen etsiskelyn jälkeen löysimme kotimaisen Nordic Floors Oy:n valikoimasta upean kalanruorovinyylin sävyssä Ohra.

Lattian asennus otti aikaa, mutta oli kokonaisuudessaan helppoa. Lattia tekee meidän keskuksen tunnelmasta täydellisen ja kutsuvan. Materiaalina se kestää myös kulutusta. Vaunuilla rullaillaan sisään päivittäin ja kengillä kuljetaan edes takas, mutta pinta on pysynyt moitteettomana. Olemme todella tyytyväisiä tähän valintaan.

Lattian kaveriksi lopputuloksen viimeistelemään valikoituivat myös leveät, valkoiset ja mäntypuiset jalkalistat, jotka sopivat tilan tunnelmaan loistavasti.


Kuten Karhunen mainitsikin, julkisessa tilassa lattia kohtaa usein reilusti enemmän kulutusta kuin kotioloissa. Vinyylilattiakaupan kalanruotolattiat kuuluvat käyttöluokkaan 33, mikä tekee niistä sopivan valinnan esimerkiksi juuri tämän tyyppiseen kohteeseen.

Valikoimastamme löydät kalanruotolattian Ohra-sävyn lisäksi myös Puuteri-sävyssä. Nämä kaksi vaalean lämmintä sävyä kuuluvatkin ehdottomasti kestosuosikkeihimme. Toisaalta Ohra-vinyylilattiaa löytyy kalanruotomallin lisäksi myös pidempänä lankkuna kolmessa eri mallissa: