phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 15.05.2023


Artikkelit

Asuntosijoittaminen ja vinyylilattia sopivat yhteen

Julkaistu 15.05.2023

Sijoitusasunnon ja sen materiaalien valitseminen saattaa olla haastava tehtävä. On tietenkin luonnollista varmistaa parhaansa mukaan, että asunto houkuttelee vuokralaisia ja tuottaa vuokranantajalle konkreettista hyötyä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä sekä viihtyisyyden että kestävyyden parantamiseksi ovat asunnon pintamateriaalit, joista lattia kohtaa aivan erityisen paljon kulutusta. Vinyylilattia onkin asuntosijoittajan tai vuokranantajan näkökulmasta erittäin kustannustehokas lattiamateriaali. Tässä blogitekstissä kerrommekin, miksi moni haluaa kohteeseensa juuri vinyylilattian. 


Mistä vinyylilattian kustannustehokkuus syntyy?

Yksi kustannustehokkuutta merkittävästi nostava tekijä ovat alhaiset asennuskustannukset. Vinyylilattiakaupan vinyylilattia asennetaan kelluvaksi eli uivaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että uusi lattiapinta voidaan usein asentaa alla olevan vanhan materiaalin päälle ilman purkutyötä tai lisäkustannuksia. Asentaminen itsessään ei välttämättä vaadi kokenutta ammattilaista, koska vinyylilattia voidaan asentaa jopa itse. Asennus on siistiä, eikä siinä tarvita liimaa tai sirkkeliä. Lankkujen katkaiseminen käy kätevästi katkoteräveitsen avulla. 

Lattian kustannukset syntyvät luonnollisesti pääsääntöisesti materiaalin hankintahinnasta. Vinyylilattian hankintakustannukset ovatkin hyvin kilpailukykyiset, kun verrataan markkinoiden muihin lattiamateriaaleihin. Vinyylilattia myös näyttää kodikkaan ja kutsuvan luonnolliselta, mutta hinta on aitoon puulattiaan verrattuna roimasti alhaisempi.