phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Asuntosijoittaminen ja vinyylilattia sopivat yhteen


Asuntosijoittaminen ja vinyylilattia sopivat yhteen


Sijoitusasunnon ja sen materiaalien valitseminen saattaa olla haastava tehtävä. On tietenkin luonnollista varmistaa parhaansa mukaan, että asunto houkuttelee vuokralaisia ja tuottaa vuokranantajalle konkreettista hyötyä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä sekä viihtyisyyden että kestävyyden parantamiseksi ovat asunnon pintamateriaalit, joista lattia kohtaa aivan erityisen paljon kulutusta. Vinyylilattia onkin asuntosijoittajan tai vuokranantajan näkökulmasta erittäin kustannustehokas lattiamateriaali. Tässä blogitekstissä kerrommekin, miksi moni haluaa kohteeseensa juuri vinyylilattian. 


Mistä vinyylilattian kustannustehokkuus syntyy?

Yksi kustannustehokkuutta merkittävästi nostava tekijä ovat alhaiset asennuskustannukset. Vinyylilattiakaupan vinyylilattia asennetaan kelluvaksi eli uivaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että uusi lattiapinta voidaan usein asentaa alla olevan vanhan materiaalin päälle ilman purkutyötä tai lisäkustannuksia. Asentaminen itsessään ei välttämättä vaadi kokenutta ammattilaista, koska vinyylilattia voidaan asentaa jopa itse. Asennus on siistiä, eikä siinä tarvita liimaa tai sirkkeliä. Lankkujen katkaiseminen käy kätevästi katkoteräveitsen avulla. 

Lattian kustannukset syntyvät luonnollisesti pääsääntöisesti materiaalin hankintahinnasta. Vinyylilattian hankintakustannukset ovatkin hyvin kilpailukykyiset, kun verrataan markkinoiden muihin lattiamateriaaleihin. Vinyylilattia myös näyttää kodikkaan ja kutsuvan luonnolliselta, mutta hinta on aitoon puulattiaan verrattuna roimasti alhaisempi.


Vinyylilattia maksaa hintansa takaisin laadussa ja kestävyydessä

Vinyylilattia ei oikeastaan vaadi ylläpitokustannuksia, sillä se on erittäin helppohoitoinen. Lankun pinta ei tarvitse erityisiä vahaus- tai kiillotuskäsittelyjä, ja se pysyy upean huoliteltuna pitkään ihan vain normaalin ylläpitosiivouksen voimin. Riittää siis, että pyyhit lattian säännöllisesti pölyn ja lian poistamiseksi. 

Esimerkiksi kerrostaloasumisessa, rivitalossa tai muussa useamman kerroksen kohteessa hyvä äänieristys on kaikki kaikessa. Vinyylilattioidemme pohjassa on valmiiksi integroituna tehokas askeläänieriste, joten sitä ei tarvitse hankkia enää erikseen. Kätevästi tästä syntyy vielä vähän lisää säästöä kustannuksissakin! Hiljainen ja rauhallinen asunto on vuokralaiselle houkutteleva, eivätkä toisaalta asunnosta ulospäin kuuluvat kolahdukset ja äänet kuulu häiritsevästi alakertaan. 

Mitä enemmän käyttövuosia, sen parempi. Vinyylilattia kestää loistavasti päivittäistä kulutusta, ja 100-prosenttinen vedenkestävyys takaa lattian soveltuvuuden myös keittiöön, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Vinyylilattia säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään, joten sinun ei tarvitse huolehtia äkillisestä vaihtotarpeesta vuokralaisten vaihdon yhteydessä. 



Kauniit pintamateriaalit saattavat todellakin olla kilpailuetu markkinoilla. Vuokranantajan kannalta unelmatilanne syntyy alhaisten kustannusten, kovan kulutuksenkeston ja pitkäikäisyyden yhdistelmästä. Laadukas ja huolellisesti valittu vinyylilattia nostaa asunnon arvoa ja houkuttelee omalta osaltaan kotiaan arvostavia vuokralaisia. Tyylikäs ulkonäkö, kestävyys ja helppohoitoisuus ovat tärkeimmät tekijät, joihin vuokralaisen huomio asuntoa etsiessä kiinnittyy. Vinyylilattia täyttääkin helposti sekä vuokranantajan, että vuokralaisen odotukset.