phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Tikkurila Laasti X487 on täydellinen yleisväri skandikotiin

Julkaistu 08.09.2022

Tikkurila Laasti X487 -seinäväri on sävyltään kirjaimellisesti nimensä veroinen; hiukan hiekkainen, valojen ja sitä ympäröivien kalusteiden mukaan sävyään vaihtava maanläheinen väri, joka pehmentää tilaa upeasti. Jos skandikodeissa yleensä nähty valkoinen vaikuttaa liian kylmälle ja kovalle, on tämä sille täydellinen lämpimän neutraali vaihtoehto!

Neutraaliutensa puolesta Laasti X487 löytyy myös Tikkurilan Muuri Takka- ja palomuurimaali -värikartasta sekä Tunne Väri 2020 -värikartasta. Se toimii yksinään joko tehosteseinänä tai pehmentämässä kokonaista huonetta. 

Ohessa olemme esitelleet tämän upean seinävärin yhteensä 11 erilaisen vinyylilankun kanssa jotta näet kuinka lattian ja jalkalistan valinta vaikuttaa seinävärin sävyyn. Voit tutustua jokaiseen lattiaan erikseen aina kuvan alta löytyvän tuotesivun linkin kautta.

Vinyylilankku OHRA Tikkurila Laasti X487

Samoin kuin neutraali beigenharmaa seinissä, on OHRA-vinyylilankkumme sisustajien kestosuosikki ja erinomainen pari Laasti-värille. Tämä heleä ja luonnollisen lämpöinen ja sävyinen lattia imitoi valkoöljytty tammiparkettia, tuoden sen puumaisen pinnan kuvioinnin esiin ennennäkemättömällä tavalla. Vaikutelma on erittäin hienostunut ja ajaton, sillä pintakuviointi on hakenut inspiraationsa vain parhaista tammen select-lajitelman jalopuista.

Kun esikuvana on tuulessa tanssiva vaalea ohrapelto juuri ennen sadonkorjuuta, istuu valkoinen jalkalista kuin nenä päähän nostaen Tikkurila Laasti X487 -seinäväristä esiin sen lämpöisemmän puolen. Kombo sopii täydellisesti mihin vain ja odottaa parikseen jopa rohkeita kirkkaita värejä tai lisää valkoista ja mattaharmaata ja mustaa.

Vinyylilankku PUUTERI Tikkurila Laasti X487

OHRA-lattiaa hieman vaaleampi mutta silti hieman lämmin PUUTERI-vinyylilankku hurmaa vuodesta toiseen! Lattia muuttaa sävyään valaistuksen ja sisustuksen mukaan olematta kuitenkaan liian punertava. Talvella pilvisenä päivänä sinertävä valo ei muuta tilaa kylmäksi vaan PUUTERI pitää tilan ihanan kotoisana. Pinnan kuviointi on hakenut inspiraationsa tammiparketista, lopputuloksena ollen yksityiskohtainen, harmoninen ja klassinen lopputulos myös Laasti-seinävärin kanssa.

Tikkurila Laasti X487 -seinäväri ja PUUTERI ovat erinomainen pohja moniin koteihin ja saat rauhallisen tunnelman luotua mihin tahansa huoneeseen. Jonkun mielestä tämä voi olla jopa liian rauhallinen, mutta mahdollisesti asunnon myynnin yhteydessä seiniä ei tarvitse maalata uudelleen sillä sävy on erittäin monen mieleen.

Vinyylilankku VILJA Tikkurila Laasti X487

Lämpöisemmän lopputuloksen saavuttaa VILJA-vinyylilankulla. Se on vaalean oranssihko vinyylilankku, jonka sävyvaihtelu on vähäistä vaaleiden ja tummien puunsyiden osalta, mutta sävy itsessään hyvin saturoitunut.

VILJA-vinyylilankku ja Tikkurila Laasti X487 -seinäväri sopivat täydellisesti esimerkiksi skandinaavista sisustusta rakastavan kotiin joka haluaa puun lämmintä sävyä tilaan. Sen lisäksi se sopii myös mökille, huvilaan tai mihin tahansa tilaan, jossa tarvitaan lämpöä ja kodikkuutta. Lattian käyttöluokka 33 varmistaa, että se kestää jopa julkitilassa eli se on kotikäyttöön erinomainen vaihtoehto. VILJA-lattiamme tuo Laasti-seinäväristä esiin sen lämpöisemmät puolet ja kokonaisuutena synnyttää tasapainoisen lopputuloksen.

Vinyylilankku HIRSI Tikkurila Laasti X487

HIRSI-vinyylilankku on upean rustiikkinen vinyylilankku, jonka aidon oloiset oksakohdat ja puunsyyt vakuuttaavat upeudellaan. Etenkin isona pintana tämä tammilankun oloinen lattia on erittäin näyttävä ja eläväinen. Tikkurila Laasti X487 -seinäväri nostaa sen tummien puinsyiden viileyden upeasti esiin. Seinävärinä Laasti on erittäin lähellä samaa väriperhettä HIRSI-lattian kanssa minkä takia tunnelma on harmoninen ja eheä.

HIRSI sopii mihin tahansa tilaan, jossa luonto pääsee sisälle ja sisä- sekä ulkotilan yhtenäisyyttä halutaan korostaa. Vehreyden ja kirkkaidenkin värien lisäksi se herää eloon yhdistettäessä tumman ruskeisiin, mattamustiin, kultaisiin ja messinkisiin yksityiskohtiin sekä valkoisiin huonekaluihin sekä tekstiileihin.

Tikkurila Laasti X487 LATO viinylilankku

Vaalein greige-perheemme lattioista, LATO-vinyylilankku, on kategoriansa mukaisesti beigen ja harmaan sekoitus. Sen kuosi on hyvin hillitty ja hienostunut, jossa puunsyyt ja oksakohdat näkyvät vain hentona sävyvaihteluna. Lue ihmeessä lisää greigeistä sisustuksesta.

Kaunis harmaanbeige Tikkurila Laasti X487 -seinäväri ja LATO ovat täydellinen pari toisilleen. Ne sopivat kirjaimellisesti kaikkialle, luoden yhdessä harmonisen ja hienostuneen kokonaisuuden aina kodista julkitiloihin! Yhdistä tähän kombinaatioon pellavaa, luonnonvalkoista sekä kaikkia muita luonnon inspiroimia sävyjä.

Tikkurila Laasti X487 ja SAARISTO

Etkö pidä kovin lämpimästä tunnelmasta mutta harmaa tuntuu liian kylmältä? Sitten tässä on paras välimuotomme: SAARISTO-vinyylilankkumme on yksi suosituimmista greigeistä kuoseistamme. Sen poikittaiset, vaaleat puunsyykuvoinnit tuovat kuosiin kirjavuutta samalla kun hienovaraiset oksankohdat syventävät lattian eloisuutta. Kuosi imitoi aitoa tammiparkettia ja erehdyttävästi aidon tammiparketin näköinen myös läheltä katsottaessa.

Tikkurila Laasti X487 -seinäväri nostaa SAARISTO-lankusta esille sen upeimmat sävyt aina harmaasta vaalean beigen eri osiin asti. Yhdistelmänä nämä kaksi pintaa ovat niin lähellä toisiaan, että voit rohkeasti tuoda tilaan muita saman sävyperheen sävyjä tekstiileissä ja huonekaluissa. Tutustu ihmeessä YouTubessa asiakaskokemukseemme SAARISTO-vinyylilankusta, niin pääset näkemään ja kuulemaan siitä lisää suoraa osana tunnelmallista skandikotia.

Tikkurila Laasti X487 ja KELO

Symmetrinen, hillitty ja näyttävä. Näin kuvaisimme KELO-vinyylilankkumme kuviointia, jonka sävyvaihtelut erottuvat juuri ja juuri oksakohtien ollessa yhtä aikaa hyvin hennot. Sävyltään kelo on yksi puhtaimpia keskiharmaita lattioitamme, jonka vuoksi se sopiikin niin kauniisti yhteen hiekan värisen Tikkurila Laasti X487 -seinävärin kanssa.

KELO on sävynsä ja kuviointinsa vuoksi myös täydellinen laiskemmalle siivoojalle, sillä siitä eivät villakoirat, jalanjäljet tai hiekka erotu ollenkaan niin selkeästi kuin vaalealta tai täysin tummalta lattialta! KELO-lattian neutraali harmaus yhdessä lämpimämmän seinävärin kanssa tasapainottavat toisiaan minkä ansiosta tila ei tunnu liian kylmältä sävyiltään. Lue ihmeessä mitä muuta suosittelemme harmaan lattian kanssa sisustuksessa.

Tikkurila Laasti X487 ja RANTAHIEKKA

Jos mielesi halajaa harmaata, mutta hieman ruskeampaa kuosia kuin KELO, on yllä näkyvä RANTAHIEKKA-vinyylilankku oikea valinta sinulle. Se leikittelee rustiikkisen ja hillitymmän kuosin välillä aivan oman mielensä mukaan, sillä lankkujen välillä voikin olla jonkin verran eroja mm. puunsyykuvioiden vaaleudessa sekä oksakohtien tummuudessa.

Erityisesti ruskeakarvaisten lemmikkien omistajat ja lapsiperheiden hiekkasirkusta pyörittävät arvostavat tätä kuosia varmasti. RANTAHIEKKA-lattian lämpö syntyy ruskean sävyjen ansiosta minkä takia se ei ole liian keltainen vaan tuo kauniisti muut ruskeat sävyt sisustuksessa esiin. Harkitse tähän yhdistelmään tummanruskeita tuoleja, mokkaa ja jopa nahkaa. Se sopii yhdessä Tikkurila Laasti X487 -seinävärin kanssa lähes mihin tahansa aina olohuoneesta keittiön kautta julkitilaan vaikkapa kampaamon tai kosmetologin vastaanotolle!

Tikkurila Laasti X487 ja HUVILA

Mikäli ihastuit aikaisemmin esiteltyyn RANTAHIEKKA-kuosiin, ihastut melko varmasti yllä olevaan HUVILA-vinyylilankkuun! Se on aavistuksen tummempi kuin RANTAHIEKKA ja omaa enemmän rustiikkisia vivahteita olematta kuitenkaan yhtä villi kuin HIRSI. Sen arvokas ulkonäkö syntyy luonnollisen kuvioinnin lisäksi sen rusehtavasta savunharmaudesta. Se ei ole perinteisen harmaan lattian tapaan kylmä sävyltään vaan sisältää juuri oikean annoksen kodikasta lämpöä. Se tekee siitä monimuotoisen lattian myös jos harkitset lämpimän harmaata seinän sävyä ja sisustusta jossa on ripaus lämpöä.

HUVILAN ja Tikkurila Laasti X487 -seinävärin yhdistelmä oikein kaipaa parikseen valkoista ja tummaa sisustusta pienellä määrällä murrettuja värejä, kuten fuksiaa, poltettua oranssia, ruskeaa nahkaa tai jopa vaaleaa sinistä.

Tikkurila Laasti X487 ja SAVUSAUNA

Porukan ehdottomasti villein ja vallattomin, mutta silti yksi hurmaavimmista kuoseista on SAVUSAUNA-vinyylilankku! Lankkujen sävyvaihtelut ovat tarkoituksellisesti suuria eikä se edes yritä olla hillitty. Tämän persoonallisen lankun esikuvana on aito tammi ja kuten kuvasta näkyy, se hurmaa katsojansa heti! Sävy on erittäin neutraali harmaa eli se sopii myös lämpimän harmaan lisäksi myös muiden neutraalien eli Laastia kylmempien harmaiden kanssa.

Suurena pintana SAVUSAUNA pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa. Oikeuksia on puolustamassa myös Tikkurila Laasti X487 -seinäväri, jonka lämpöisyys korostuu yhdessä tämän viileän harmaan lankun kanssa aivan uudella tavalla.

Tikkurila Laasti X487 ja LUMIHIUTALE

Valikoimamme valkoisin lattia, LUMIHIUTALE-vinyylilankku, on yhtä heleä kuin helmikuinen keväthanki. Sen raikkaus ja eloisuus avartaa tilaa kuin tilaa todella kauniisti, luoden elegantin ja rauhallisen olotilan missä ikinä se onkaan. Sen pohjasävy on viileän valkoinen, mutta yhdessä Tikkurila Laasti X487 -seinävärin kanssa lattian puunsyykuviot ja vain hennosti erottuvat oksankohdat nousevat esillä entistä upeammin.

Näin valkoisen vinyylilankun kanssa ei sisustuksella ole rajoja. Voit yhdistää sen mihin haluat, tai seurata tämän hetken trendejä hakien seuraksi esimerkiksi poltettua roosaa tai syvää petroolia. Valkoisen lattian kanssa myös muut valkoiset huonekalut raikastavat tilaa ja saavat lämpimän harmaan Laasti-seinävärin erottumaan edukseen.

Kiinnittikö Tikkurila Laasti X487 -seinäväri huomiosi?

Toivottavasti kiinnitti, sillä meistä se on upea ja klassinen valinta jokaiseen skandikotiin. Yhdessä mallistomme SilentTECH-vinyylilankkujemme kanssa, joilla on myös Suomen paras sisäilmaluokitus M1 ja jotka sopivat täysin allergikoille olemalla HDF-, formaldehydi- ja ftalaattivapaita.

Olemme myös koonneet blogiimme yhteen muita Tikkurilan tämän hetken kuumimpia seinävärejä, joiden kautta löydät varmasti lisäinspiraatiota. Kuvia käyttökohteista löydät asiakastarinoistamme, jonka jälkeen voitkin suunnata tilaamaan itsellesi ilmaiset mallipalat lattioistamme! Jaamme jatkuvasti myös hyviä ohjeita mm. vinyylilattioiden asennukseen YouTube-tilillämme.


Artikkelissa mainitut tuotteet


Vinyylilattia SAARISTO Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

yli 500m²

Vinyylilattia HIRSI Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

Vinyylilattia OHRA Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

yli 500m²

Vinyylilattia KELO Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

yli 500m²

Vinyylilattia LUMIHIUTALE Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

yli 500m²

Vinyylilattia PUUTERI Classic
wishlist Harkitsen vielä ja lisään toivelistalle
Varastossa

Varastossa

yli 500m²