Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 20.06.2024


Sopiiko vinyylilattia lapsiperheeseen?

Julkaistu 20.06.2024

Kun perheeseen kuuluu pieniä ja kasvavia lapsia, monen kodin materiaalivalinnoissa korostuvat kauniin ulkonäön lisäksi ennen kaikkea käytännöllisyys ja kestävyys. Lattiapinta onkin yksi asuinympäristön pintamateriaaleista, jonka laadulla on reilusti vaikutusta tilan toimivuuteen arjen keskellä. Lattia kohtaa vuosien saatossa paljon kulutusta ja epäpuhtauksia, joita sen tulisi pystyä kestämään. Miksi vinyylilattia on hyvä valinta lapsiperheen kotiin?

Vinyylilattia kestää leikit ja arjen kolhut


Ensimmäinen ja ehkä tärkein syy valita vinyylilattia on sen kestävyys. Lapset leikkivät ja juoksevat, kaatavat välillä juomia ja ruokaa, ja lattiat ovat jatkuvasti alttiina kovalle kulutukselle. Vinyylilattiat on suunniteltu kestämään tällaisia rasituksia. Niiden pinta on kulutuksenkestävä ja helppo pitää puhtaana, mikä tarkoittaa, että lapsiperheet voivat nauttia lattian kauniista ulkonäöstä ilman jatkuvaa huolta sen kunnosta.

Kestävyyteen vaikuttaa myös se, mihin mallistoon Vinyylilattiakaupan vinyylilankku kuuluu. Home- mallisto on suunniteltu asuinympäristön tarpeita silmällä pitäen, mutta vieläkin kovempaa kulutuksenkestoa tarvitsevalle suosittelemme Classic- tai Premium-mallistoon kuuluvaa lattiaa.Helppohoitoisuus lisää käytännöllisyyttä


Kuten mainittu, vinyylilattian pinta on helppoa puhdistaa ja pitää puhtaana. Tahrat on helppo pyyhkäistä pois lattian pinnalta kostealla mikrokuituliinalla. Lapsiperhearjen keskellä aikaa siivoukselle jää usein varsin rajallisesti, minkä vuoksi vinyylilattia onkin kiva kaveri esimerkiksi sotkuisissa ruokailuhetkissä tai eteisen puolelle kulkeutuvien kurasaappaiden kanssa.

Puhtaanapidon lisäksi vinyylilattia on muiltakin osin hyvin vaivaton ylläpitää. Sitä ei tarvitse huoltaa, vahata tai öljytä ollenkaan, ja se soveltuu käytettäväksi myös lattian lämmitys- tai viilennysjärjestelmän kanssa.
Kivikomposiittirunkoiset vinyylilattiamme ovat myös läpikotaisin täysin vedenkestäviä, mikä on monelle iso bonus esimerkiksi keittiössä, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Kaatunut vesilasi ei saa lattian saumoja turpoamaan ja pullistelemaan.

Lämmin lattia pienten jalkojen alla


Vinyylilattia tuntuu miellyttävän pehmeältä ja lämpöiseltä jalkojen alla. Lattia onkin mukava leikkialusta lapsille ja lattiapinnalla konttaaville taaperoille. Vinyylilattiamme ovat integroidun SilentTECH-askeläänieristeen ansiosta hyvin äänieristettyjä, joten esimerkiksi kerrostaloasunnossa jokainen kopahdus lattiaa vasten ei kuulu alakerran naapuriin.Monipuolinen valikoima


Yksi merkittävä etu on vinyylilattioiden monipuolisuus ulkonäön suhteen. Valikoimassamme on tarjolla laaja valikoima eri sävyjä ja kuoseja, jotka toistavat esimerkiksi puun, kiven tai laatan ulkonäköä. Lapsiperheen kodissa huoneiden käyttötarkoitus, järjestys ja sisustus saattaa vuosien varrella vaihdella paljonkin, jolloin ajattomuudesta ja monenlaiseen tyyliin sopivasta lattiavalinnasta on hyötyä.

Kaiken kaikkiaan vinyylilattia on suhteellisen edullinen lattiavaihtoehto, joka istuu hyvin monenlaiseen remonttibudjettiin. Lattioillamme on myös pitkä runkotakuu, joka omalta osaltaan kertoo lattian loistavasta hinta-laatusuhteesta. vinyylilattia kestää hyvin elämän pienet kolhut ja haasteet säilyttäen silti kauniin ulkonäkönsä ja käytännöllisyytensä.