Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 08.09.2022


Vinyylilattiat olivat Asta Rakentaja -messujen suosituimmat lattiat

Julkaistu 08.09.2022

Tampereen Messukeskuksessa järjestettiin Asta Rakentaja -messut 1.-3.2.2019 ja Vinyylilattiakauppa.fi oli mukana messuilla uutuusmallien kera. Vinyylilattioista oli kova kuhina osastollamme ja tänä vuonna erityisen suosittuja olivat edelleen harmaat, vaalean harmaat ja lempeästi lämpöiseen vaaleaan taittuvat lattiasävyt. Osastollamme oli uutuusmalleja esillä kolme kappaletta jotka ovat jo tällä hetkellä verkkokaupassa tilattavissa, sekä muutama mallistoon tulossa oleva malli.

SEINÄJOKI 55 -vinyylilattia on luonnollista tammea etsivän vaihtoehto. Se kuuluu uuteen 55-sarjaan, joka tarkoittaa että kulutuspintaa on peräti 0,55 mm. Lattian käyttöluokka on 33 ja se soveltuu myös kovaan kulutukseen julkitiloihin. SEINÄJOKI 55 sekä muut 55-sarjan lattiat saavat 20 vuoden takuun kotikäytössä. Värisävyltään SEINÄJOKI on lämmin mutta ei niin lämpimän punertava kuin TAMPERE-mallimme.

Osastollamme oli suositut klassikkomallimme asennettu riviin ja niitä pääsi ihailemaan suurempina pintoina. Moni asiakkaamme joka oli tilannut ilmaisen mallipalan verkkokaupastamme, tekikin fiksusti ja poikkesi osastollamme varmistamassa päätöksensä lattiavalinnaksi, kun näki lattian suurempana pintana. Lisäksi verkkokauppaamme avautui myös asiakkaidemme kuvagalleria, joissa lattiat näkee asiakkaiden koteihin asennettuina.

Uutuusmalleihin sisältyivät myös muutama ammattilaisille suunnattu, alustaan liimattava vinyylilattiamalli. Tässä vinyylilattiakauppias (yllä) vauhdissa esittelemässä kuinka ohut alustaan liimattava malli on. Ammattilaisille suunnattuja malleja olivat myös korkean käyttöluokan lattiat sekä uudet vinyylilaatat.

Voisitko uskoa vinyylilaataksi? Kyllä se on! Vinyylilaatta on lämmin, toisin kuin perinteinen laatta. Sen takia se on erinomainen valinta taloihin ja asuntoihin, joissa ei ole lattialämmitystä ja halutaan silti kestävä, kaunis lattia, joka näyttää laattalattialta. Esimerkkimallimme olivat pontittomia, alustaan liimattavia malleja. Mallistoomme on tulossa pian vinyylilaatoista pontilliset mallit, jotka on helppo asentaa.

Vaikka osastollamme ei ollut kauniita ja ammattimaisia messuemäntiä, vaan pari körilästä joilla intohimo lattioita kohtaan, siitä huolimatta kova kuhina kävi koko viikonlopun! Vinyylilattiakaupan osastolla oli myös Lapua Floors tammiparketit ja Nordic Bamboo massiivibambulattiat uutuussävyissä öljyvahattuina nähtävillä, eli valinnan varaa oli paljon lattioista kiinnostuneille.

Kiitos kaikille messuvieraille jotka tulivat poikkeamaan ja katsomaan vinyylilattioitamme! Nähdään taas seuraavan kerran messuilla ja ennen sitä verkossa! Kysy meiltä lisää somessa, WhatsAppissa, sähköpostilla, puhelimella, faks.. ainiin, ei faksilla. Muilla keinoilla kyllä!