Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 29.03.2023


Sisustustrendit: Valmistaudu kevääseen 2023 poimimalla parhaat ideat omaan kotiisi!

Julkaistu 29.03.2023

Kevät on jo aivan nurkan takana, ja sen mukana saapuvat taas uudet sisustustrendit! Säiden lämmetessä ja päivien pidentyessä monelle meistä iskeekin halu vähän päivittää tai piristää kodin ilmettä. Tässä blogikirjoituksessa käydään läpi joitakin kevään 2023 sisustus- ja lattiatrendien huippuja, joista poimit kätevästi parhaat palat omaan kotiisi ja tyyliisi. 

Colors That Pop   


Tänä keväänä moniin suosituimpiin sisustustrendeihin liittyy kirkkailla väreillä leikittelyä. Sisustuksen väriloisto vaihtelee laajasti kauniin kirkkaista vihreistä aina iloiseen mandariiniin ja sitruunankeltaiseen.  Väriä on helppoa tuoda sisustukseen esimerkiksi tekstiilien, sisustusesineiden tai yksittäisten huonekaluvalintojen avulla. Jo pirteän monisävyinen kukkakimppu tai katseet kiinnittävä matto lattialla tekevät jo paljon, joten pieni muodonmuutos ei todellakaan aina vaadi suurta vaivannäköä. 

Hienovaraisempien ja murretumpien värisävyjen ystäville hyvä uutinen on, että myös pastellivärit ovat suuressa suosiossa. Laventelin, mintunvihreän tai hennon vaaleanpunaisen sävyt tuovat ripauksen eleganssia tilaan kuin tilaan. Jos silmääsi miellyttää tasapainoisen neutraali ilme, mutta haluat piristää sitä väriä tuovalla suunnitteluelementillä, kannattaa harkita aksenttiseinän maalaamista. Tehosteseinän vaikutelmaa on helppo säädellä värisävyn ja sen rohkeuden mukaan. Helppo tapa tuoda väriä ja mielenkiintoisuutta seinille ovat myös suuret ja moniväriset taulut ja taide. Ajan tasalla lattiatrendeistä: vinyylilattian ja kovapuulattian suosikit 


Minkä tahansa sisustuksen onnistuminen edellyttää laadukasta ja kaunista pohjaa, mikä tarkoittaakin ajanmukaisen lattianpäällystevaihtoehdon valitsemista. Vinyylilattiakaupan näkökulmasta olemmekin itse tietysti kaikkein innostuneimpia kevään 2023 sisustustrendeistä juuri lattioiden näkökulmasta. 

Luonnollinen lattiapinta on ajaton suosikki. Monia kodinomistajia houkuttelee puulattia, koska se tarjoaa pehmeää lämpöä ja luonnollisen tekstuurin, mutta on kuitenkin tarpeeksi ajaton. Lopullinen päätös taipuukin usein vinyylilattiaan, koska laadukas vinyyli on paitsi puun tapaan lämmin, myös vedenkestävä ja puulattiaa paremmin kulutusta sietävä valinta. Vinyylilankkulattia myös muistuttaa pinnan kuvioinnin, sävyn ja tekstuurin ansiosta erehdyttävästi aitoa puulattiaa. Sävyvalikoima on laaja, ja vaihtelee vaaleasta ruskehtavasta raikkaan harmaan kautta tummaan pähkinän sävyyn. 

Vinyylin rinnalla toinen edullisempi vaihtoehto parketille ja täyspuiselle lankkulattialle on kovapuulattia. Kovapuulattiat ovatkin vuonna 2023 ehdottomasti pinnalla ja aina vain suositumpi valinta aikaa kestävän ja trendikkään lattian etsijöiden keskuudessa. Vinyylilattiakaupan valikoiman kovapuulattioiden rakenne on ainutlaatuinen, sillä runko valmistetaan vinyylilattioiden tapaan kestävästä kivikomposiitista. Rungon päällä oleva tammiviilusta valmistettu pintakerros puolestaan tuo lämpöä ja rakennetta mihin tahansa talon tilaan!