Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 01.06.2024


Kaikki Postin tilauksemme toimittaa Vihreä Posti

Julkaistu 01.06.2024

Aikaisemmassa blogiartikkelissamme keskityimme kertomaan, miten lattiat saapuvat varastollemme Lapualle, ja miten niiden matka tehtaalta asiakkaiden lattioille järjestetään mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Kerroimme tekstin lopussa kiinnittäneemme huomiota myös toimitusketjumme tieliikenteen päästöihin.

Olemmekin jokin aika sitten ottaneet käyttöön Vihreän Postin kaikille kotimaan toimituksillemme. Jos siis teet tilauksen Vinyylilattiakaupasta joko verkkokaupan tai lattiamestarimme kautta, Vihreä Posti huolehtii tilauksesi kuljettamisesta varastoltamme perille luoksesi.

Vihreä Posti on osa Postin laajempaa vastuullisuusstrategiaa, jonka tavoitteena on tehdä koko logistiikkaketjusta mahdollisimman kestävä. Postin tavoitteena on toimia fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessa? ja olla päästöissä nettonollassa vuoteen 2040 mennessä.

Postin Vihreä Rahti -lisäpalvelun ansiosta kuljetuksemme hoituvat fossiilittomasti jo nyt! Palvelu hyödyntää siis uusiutuvia energianlähteitä ja vähäpäästöistä kuljetuskalustoa, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä merkittävästi verrattuna perinteisiin tieliikenteen rahtipalveluihin.

Saamme tätä kautta myös itse seurattua tieliikenteen ympäristökuormitustamme, sillä saamme neljä kertaa vuodessa Postilta päästöraportin toimituksiamme koskien.


Kokonaisuudessaan sekä merirahdin että tieliikenteen päästöjen vähentämiseen keskittymällä olemme jo onnistuneet tekemään tuotteidemme toimitusketjusta kaiken kaikkiaan ympäristölle ystävällisemmän. Näissä asioissa työ ei varmasti tule kuitenkaan koskaan valmiiksi, ja jatkammekin toimintamme kehittämistä myös tästä eteenpäin.