phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 02.06.2024


Vaikuttajan valinta: Hellapoliisin kotona yhdistyvät vinyylilankku ja vinyylilaatta

Julkaistu 02.06.2024

Kuten moni muukin vinyylilaatan valinnut, myös Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen valitsi laatan keittiöön, kun taas muuta kotia koristaa laatan sävyyn sopiva vinyylilankku.

Kati Jaakonen perusti vuonna 2005 yhden Suomen ensimmäisistä ja myös Suomen suosituimmista ruokablogeista. Nykyisin sivustoon kuuluu myös Lifestyle-osio, jossa Jaakolan sisustustyylikin pääsee hyvin esille. Instagraminkin puolelta löytyy ihanan ruokasisällön lisäksi myös paljon muuta – esimerkiksi sisustusaiheisia julkaisuja.

Uuden lattian tarve heräsi loppuvuodesta 2023, kun perhe muutti omakotitaloon, jonka vanhat parkettilattiat olivat jo nähneet parhaat päivänsä ja kaipasivat uusimista. Lattiassa näkyi paljon elämisen jälkiä, ja koirien kynnet olivat vahingoittaneet sen pintaa. Myöskään vanhan lattian sävy ei ollut mieleinen.


Yllä olevassa kuvassa näkyy vanha parketti ennen lattian uusimista.

Mallipalojen avulla sopiva lattiasävy löytyikin: raikkaan harmaansävyinen Laituri-vinyylilankku istui kauniisti muuhun sisustukseen ja ympäröivään sävymaailmaan. Tummemman Autuus-vinyylilaatan sopivuus vinyylilankun kanssa mietitytti ensin, sillä keittiö ja olohuone ovat samaa avaraa tilaa, ja lattian vaihtumiskohta näkyy sen vuoksi selkeästi. Lopputuloksesta tuli kuitenkin juuri oikean näköinen! Laituri-lattian pohjasävy on melko tasainen, mutta puunsyykuviointi ja oksankohtakuviot tuovat siihen kontrastia ja mukavaa yksityiskohtaisuutta. Autuus-laatan kivilaatan kaltaisessa ulkonäössä taas vaihtelevat sekä lämpimän että viileänsävyiset vivahteet.