Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Julkaistu 27.05.2024


Suuntana kestävämpi toimitusketju: DHL GoGreen

Julkaistu 27.05.2024

Vinyylilattiakaupan koko lattiavarasto sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla samassa rakennuksessa kuin Lapuan Showroomimme. Lattiatilauksen voi halutessaan noutaa itse suoraan varastolta tai klikata kätevän kotiinkuljetuksen suoraan haluttuun kohteeseen. Mutta miten vinyyli- ja kovapuulattiat päätyvät varastollemme? 

Maahantuomme vinyylilankut, -laatat ja kovapuulattiat suoraan valmistajalta. Näin vältymme ylimääräisiltä välikäsiltä, ja voimme tehdä itse yhteistyötä suoraan lattiat valmistavan tehtaan kanssa. Tuotteet suunnitellaan Suomessa, mutta tuotanto tapahtuu pääasiassa Kiinassa. 

Toimitus Aasiasta Suomeen tapahtuu lastaamalla valmiit lattialavat merikontteihin ja kuljettamalla ne merirahtina tuttuja kuljetusreittejä pitkin perille. Laivakuljetuksella pystytään siirtämään suuria määriä tavaraa pitkiäkin matkoja suhteellisen pienin päästöin muihin kuljetusmuotoihin verrattuna. 

Käytössä kestävät meripolttoaineet


Rahtilaivassa taittuva merimatka on siis merkittävä osa lattioidemme kuljetusketjua, ja juuri siihen halusimmekin kiinnittää huomiota. DHL:n GoGreen-ratkaisut mahdollistavat rahdin toteuttamisen aikaisempaa ympäristöystävällisemmin: Kuljetuksemme saapuvatkin nykyisin GoGreen Plus –palvelun mukaisesti kestäviä meripolttoaineita käyttäen, joiden avulla merirahdin hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää merkittävästi. 

Kestävät meripolttoaineet (Sustainable Marine Fuels, SMF) ovat vaihtoehtoisia vihreitä rahtilaivojen polttoaineita, jotka tukevat omien tavoitteidemme lisäksi myös DHL:n omaa tavoitetta vähentää kaikki logistiikkapäästöt nollaan vuoteen 2050 mennessä. Lisäksi nämä ratkaisut tukevat myös YK:n alaisen merenkulkujärjestö IMO:n asettamia päästöleikkaustavoitteita. 

Biopohjaisten ja uusiutuvien polttoaineiden käytön lisäksi saamme merikuljetuksestamme, sen ympäristötaakasta sekä hiilidioksidipäästöjemme vähentämisestä tarkat kirjalliset raportit, joiden avulla voimme seurata ja kehittää aikaisempaa tarkemmin tuotteidemme toimitusketjun ympäristöystävällisyyttä. 

Tiedostamme, että kokonaisuudessaan ekologisuus ja ympäristöystävällisyys ovat kenttä, jossa parantamisen varaa löytyy varmasti aina. Biopolttoaineen tuottamiseen ja muiden kestävyyshankkeiden toteuttamiseen liittyy aina monia ratkaistavia haasteita. Panostamme näihin ratkaisuihin kuitenkin parhaamme mukaan: merenkulun lisäksi olemme jo kiinnittäneet huomiota myös tieliikenteen päästöihin, ja jatkamme yhteistyötä toimivamman ja kestävämmän toimitusketjun varmistamiseksi.