phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Poltettu oranssi Tikkurila S311 Helle luo auringonlaskun eri lattioiden ylle

Julkaistu 08.09.2022

Tikkurila S311 Helle on osa Color Now 2021 -värikokoelmaa ja vuoden 2020 Tunne Väri 2020 -karttaa, joista molemmista on apua modernin inspiraation löytymiseen kotiin sekä toimistotiloihin. Voisiko sanoa, että huh hellettä!

Tämä poltettu oranssi sävy huokuu kesäiltoja, varpaiden tuntua lämpöisessä rantahiekassa ja auringonlaskua horisontin ylle. Yhdistimme sävyn kahdeksaan suosituimpaan SilentTECH -vinyylilankkuumme, jotta erilaisten kokonaisuuksien hahmotus helpottuu!

Yllä: PUUTERI -vinyylilankkumme, ulkonäöltään kuin vaalea ja kaunis tammiparketti! Kuvoinniltaan klassinen ja tyylikäs, väriltään rauhallinen ja sävyltään rauhallinen. Lämmin, mutta tarpeeksi viileä vinyylilankku sopii monipuolisesti toimistosta kotiin. Se on yksi suurinta mielenkiintoa herättäneistä uutuuksistamme.

Tikkurila S311 Helle -seinäväriin yhdistettäessä lopputulos on upea! Värikäs, vaikkakin harmoninen kokonaisuus on paikallaan esimerkiksi retrokodissa, lastenhuoneessa tai toimistotilassa. Mustat rottinkikalusteet viimeistelevät tämän hetken trendisisustuksen samalla kun valkoinen tuo tilaan moderniutta. Upea Helle tuo keskelle talveakin upeasti lämpöä sävyllään.

Yllä: Sisustajien kestosuosikki, Vinyylilankku OHRA, pitää pintansa suosituimpien lattioidemme listalla. Sen inpiraationa on tuulessa kauniisti tanssiva, vaalea ohrapelto juuri ennen sadonkorjuuta sekä öljyvahauksella hienovaraisesti vaalennettu tammiparketti. Kuvioinnin pohjalla on select-lajitelman jalopuut, joka tekee lopputuloksesta hienostuneen ja klassisen.

Lattian tarkoitukselliset sävyvaihtelut pääsevät oikeuksiinsa Tikkurila S311 Helle -maalin kanssa! Lopputuloksesta tulee lämminhenkinen, tunnelmaltaan hiukan jopa espanjalainen auringonlasku. 

Yllä: Rustiikkisin lattiamme, Vinyylilankku HIRSI, sisältää aidon tammilankkulattian erikoisia oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja. Isoissa tiloissa se on eläväinen ja näyttävä, luonnollisuutta ja rosoisuutta tilaan tuova lattia. Se on valmis vastaanottamaan sekä tummia että vaaleita huonekaluja ja tekstiilejä sisustuksessaan. 

Yhdessä Tikkurila S311 Helle -seinämaalin kanssa lopputulos on leikkisä ja raikas tuulahdus kesäiltaa! Sekä lattia, että seinä vaihtavat tunnelmaa vaaleasta tummaan valaistuksen avulla. Puunsyykuvioinnit nousevat tumman ruskean tai mustan avulla, samalla kun valkoinen tuo raikkautta tilaan.

Yllä: Vinyylilankku SAARISTO vaihtaa tilan tunnelmaa lämpöisistä lattioista hiukan harmaampaan. Tämä "greige", eli beigen harmaa, lattia on kauniin hillitty ja saanut inspiraationsa pellavan sävystä. Oksien kuvoinnit sekä sävyvaihtelut tulevat esille joka lankussa, luoden lattiaan kauniita yksityiskohtia. 

Helposti yhdistettävä lattia toimii myös kirkkaan, poltetun oranssin Tikkurila S311 Helle -seinämaalin kanssa saumattomasti yhteen. Kombo tuo mieleen saariston ja kauniit sen auringonlaskut lämpöisen merituulen lohduttaessa!

Tutustu myös asiakaskuviin ja muihin Tikkurila Color Now 2021 -seinäväreihin yhdistettynä greigeen sisustukseen ja lattiaan.

Yllä: Raikas ja valoisa LUMIHIUTALE – Pure White Oak -vinyylilankku on mallistomme vaalein ja skandinaavisin vinyylilankku. Sen hillitty kuosi paljastaa tammen luonnollisen kuvioinnin hienovaraisesti läpi, joka huokuu eleganttiutta. Yksityiskohtaista pintaa ei uskoisi vinyylilankuksi, sillä sen pintatekstuurissa on havaittavissa puun syyt kuin aidossa jalopuu-tammiparketissa. 

Moderni skandikoti tai toimisto saa raikkaan piristysruiskeen yhdistettäessä LUMIHIUTALE -lattia sekä Tikkurila S311 Helle -seinäväri. Yhdistelmästä tulee mieleen makea, raikas kesäillan drinkki.

Yllä: Vinyylilankku HUVILA on rustiikkisilla vivahteilla varustettu, rusehtavan savunharmaa lattia. Se on hakenut inspiraationsa tammilankkuparketista, ollen kuvionniltaan erittäin yksityiskohtainen. Luonnollinen kuvointi ja toistuvat puunsyyt tekevät siitä ajattoman valinnan.

Tikkurila S311 Helle -seinäväri nousee uusiin ulottuvuuksiin tämän neutraalin, savunharmaan ruskean lattian kanssa. Yhdistelmä sopii kauniisti lähes mihin tahansa, mutta mielestämme erityisesti huviloihin ja lomakoteihin! Kokeile sisustuksessa vaaleaa rottinkia tuomaan luonnollisuutta sekä valkoisia kalusteita, niin moderni ja selkeän kaunis lopputulos on taattu.

Yllä: Vinyylilankku KELO oli vuoden 2020 yksi odotetuimpia uutuuksiamme. Neutraali harmaanruskea sävy ja pinnan kuvointi piilottaa toimistojen ja kotien pienet villakoirat ja roskat, joten mielenrauha on taattu hiukan pidemmäksi aikaa.

Ollessaan kuvoinniltaan symmetrinen ja hillitty, on se täysi vastakohta suurien sävyvaihteluiden SAVUSAUNA-vinyylilankkuserkulleen (alla). KELO ja Tikkurila S311 Helle istuvat yhteen kuin fedora Kanariansaarten katukuvaan! Kokeile näidenkin kaveriksi valkoista, mustaa ja vaaleaa koivurottinkia sisustuksessa.

Yllä: Vivahteikas, vaalean keskiharmaa Vinyylilankku SAVUSAUNA on tarkoituksella sävyeroiltaan runsas (tarkemmat kuvat tuotesivulla). Sen tyylikkäät yksityiskohdat ja eloisa ilme on saanut inspiraationsa aidosta patinoituneesta tammesta. 

Rouheat ja viileän harmaat sävyerot lattiassa tasapainottavat poltetun oranssin kirkkautta. Tikkurila S311 Helle istuukin todella hyvin SAVUSAUNAN kaveriksi esimerkiksi pukuhuonetiloissa, terasseilla ja kodissa sekä toimistoissa, jossa halutaan viileää mutta kirkasta ja persoonallista lopputulosta! Harmaan lattian kanssa rohkeatkin seinävärit tasapainottuvat kauniisti.

Sykähdyttikö jokin Tikkurila S311 Helle -värin ja lattian yhdistelmä erityisesti?

Jokainen yllä näkynyt vinyylilankku on pitää sisällään SilentTECH-teknologian ja ne edustavatkin vinyylilankkujen parhaimmistoa. Jokainen yhdistelmä on uniikki ja istuu etenkin auringonlaskuista, värikkyydestä ja persoonallisuudesta sopivaan makuun.

Meidän SilentTECH-vinyylilankuissamme on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste, joka tekee lattiasta asennuksesta todella helppoa. 100 % vedenkestävyys tulee komposiittirungosta, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle. Tälläisiä paikkoja ovat yleensä keittiö, eteinen, pukuhuoneet tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä, ja ero esimerkiksi laminaattiin on huomattava. Lankun runkoa vahvistaa sen 70 % sisältämä kalkkikivi, jonka ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: H405 NukkeG481 MirageX381 AaloeN378 FicusY354 Cumulus, L429 Indigo, S329 Freesia, M425 Punajuuri ja K480 Tamariski.

Testaa kotona ja katso asiakkaiden kuvat

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle neljän eri lattian testaamisen kotioloissa. Käy lisäksi katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!