phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 04.06.2024


Lattian asennuspalvelu: osta uusi lattia valmiiksi asennettuna

Julkaistu 04.06.2024

Meiltä pyydetään usein suosituksia ammattitaitoisista lattia-asentajista, jotka hoitavat homman takuuehtojen mukaisesti, sujuvasti ja sovitusti. Olemmekin siis innoissanne päästessämme ilmoittamaan, että lanseerasimme oman lattian asennuspalvelun!

Vaikka suurin osa vinyyli- ja kovapuulattioistamme onkin helppo asentaa myös itse pienellä tutustumisella jopa kokonaan ilman aikaisempaa kokemusta, ymmärrämme monen halun varmistaa työn laatu ammattilaisen käsissä.

Palvelu on valittavissa kaikille Vinyylilattiakaupan valikoiman lattioille. Asennuspalvelun tarkemmat hintatiedot ja sisältö löytyvät kunkin lattiamme omalta tuotesivulta, ja se voidaan näppärästi klikata mukaan normaalin verkkokauppaostoksen yhteydessä.

Asennukset aluksi Uudenmaan alueella


Koska palvelumme on juuri lanseerattu ja vielä pilottivaiheessa, se on vielä valittavissa ainoastaan Uudenmaan alueella. Uudenmaan kuntien alueella sinun on siis nyt mahdollista varmistaa vaivaton ja ammattitaidolla suoritettu asennus jo lattian oston yhteydessä.

Laaja kokemus ja tuntemus asennettavista tuotteista


Asentajamme ovat ammattitaitoista porukkaa, joka tuntee lattiamme, niiden vaatimat pohjatyöt sekä erilaiset ponttimekanismit ja asennustavat. Kokemusta on väistämättäkin kertynyt kompakteista ja suuremmista asunnoista tai muista kohteista, läpivienneistä sekä haasteellisemmistakin asennuspaikoista.

Lattian asennus takuuehtojen mukaisesti 


Kaikki asennuspalvelumme alaiset lattiatyöt kuuluvat myöntämämme takuun piiriin, ja asentajat huolehtivat takuuehtojen täyttymisestä asennuksen jokaisessa vaiheessa suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia esimerkiksi asennuspöytäkirjan täyttämisestä.

Uusi lattia paikoilleen ilman stressiä


Helppous ja mukavuus on ehdottomasti sallittua myös laajemman remontti- tai rakennusprojektin keskellä. Paras asia asennuspalvelussa onkin, ettei sinun tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä, tarvittavien työkalujen hankinnasta, aikataulussa pysymisestä tai asennusohjeiden opiskelusta.

Jos asennuspalvelun valitseminen verkkokaupan kautta mietityttää tai sinulla on muita kysymyksiä asennukseen tai sen yhteydessä valittaviin lisäpalveluihin liittyen, älä arastele ottaa yhteyttä meidän suuntaamme. Autamme mielellämme!