phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Harmaa lattia sisustuksessa: näin yhdistät ne eri sävyihin


Harmaa lattia sisustuksessa: näin yhdistät ne eri sävyihin


Harmaa lattia on edelleen tyylikäs ja yksi ajattomimmista valinnoista joita kotiin, toimistolle tai julkisiin tiloihin voi valita. Harmaissakin lattioissa on usein paljon eroja sillä viimeistelyjä, kuviointeja ja sävyjä on olemassa useita erilaisia. Neutraalinharmaan rinnalle on viime vuosina noussut myös greige eli beigen harmaa. Tylsyys ei kuulu sanavarastoon harmaan lattian kanssa, vaan se luo täydellisen pohjan harmoniselle tai värikkäälle sisustukselle.

Harmaa lattia luo pohjan moninaiselle sisustukselle

Valikoimastamme löytyy kaksi upeaa neutraalinharmaata lattiaa; KELO sekä SAVUSAUNA. Molemmissa on omanlaisensa fiilis kuviointinsa erilaisuuden vuoksi ja ne sopivatkin monenlaiseen tilaan, kuten asiakkaamme kodeista kuvat tässä alla demonstroivat. Lattian sävy vaihtelee kuvissa tilan valaistuksen mukaan. 

KELO-vinyylilankku on pintakuvioinniltaan kahdesta valikoimamme lattiasta hillitympi sävyvaihteluidensa puolesta. KELO on neutraalin harmaa ja sävyltään keskitumma. Kuvioinniltaan se on hyvin symmetrinen, eloisa mutta rauhallinen, luoden upean harmonisen pohjan useille erilaisille sisustustyyleille. Ylläolevassa asiakaskuvassa se on yhdistetty valkoiseen jalkalistaan sekä harmaisiin seiniin, joka on hyvin klassinen ja aikaa kestävä yhdistelmä. Vinkki: keskitumma KELO sopii erityisen hyvin myös mustien jalkalistojen kera!

KELO vinyylilankku Tikkurila Color Now 2021 kokoelma

Neutraali KELO-vinyylilankku on myös täydellinen pohja yhdisteltäväksi useiden erilaisten seinävärien kanssa. Mikäli pelkäät että lattian harmaus tuo liikaa harmaata sävyä sisustukseen, valitse lattian kaveriksi värikäs seinäväri tai tapetti. Ylärivin syvä merensininen (Tikkurila L429 Indigo), tumma viininpunainen (Tikkurila M425 Punajuuri) ja kaunis poltettu oranssi (Tikkurila S311 Helle) istuvat täydellisesti toimistoon, oleskelutilaan, makuuhuoneeseen tai esimerkiksi saunan pukeutumistilaan. Alarivin vaaleansininen (Tikkurila Cumulus Y354) on tämän hetken hittivärejä sisustuksessa, aloe verasta inspiraationsa saanut vaalean vihreä (Tikkurila Aaloe X381) ja kirkas fuksia (Tikkurila S329 Freesia) istuvat täydellisesti esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Valkoinen jalkalista on myös todella raikas valinta yhdistettäväksi harmaan lattian kanssa. Löydät nämä kaikki värit ja muutaman lisää yhdistettynä suosituimpiin lattioihimme Tikkurila Color Now 2021 -kokoelmasivulta!

harmaa lattia Naisdesign.fi SAVUSAUNA

Mikäli etsit hiukan räväkämpää ja elävämpää lopputulosta, on SAVUSAUNA-vinyylilankku ehdottomasti makuusi. Sävyerot lankun kuvioinnissa ovat tarkoituksella runsaat ja sen avulla rouhea persoona astuu kunnolla esiin. Tiesitkö, että mitä eloisampi ilme lankussa, sitä vähemmän siinä näkyy lika ja pöly?

Tyylikkäät oksankohdat kuvioinnissa ovat saaneet inspiraationsa aidosta leveästä tammilankusta ja puunsyinen pintatekstuuri tuntuu kuin aidossa puussa. Tämä johtuu uusien SilentTECH-vinyylilankkujen entistä yksityiskohtaisemmasta pintakäsittelystä ja tekstuurista, jonka takia lattia vasten valoa näyttää hyvin aidolta puulattialta.

Vinyylilankku on erinomainen toimistotilaan, sillä sen kivikomposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) kestää kovaakin kulutusta ja iskuja, ollen silti pehmeä jalalle. Sekä koti- että toimistotiloihin lattia voidaan asentaa jopa 20 x 20 metrin alueelle ilman liikuntasaumoja, joten tilasta tulee yhtenäisen tuntuinen ja siksi kivikomposiittirunkoinen vinyylilankku on erinomainen valinta erityisesti suuriin tiloihin. Moni perinteinen laminaatti tai vinyylikorkki sallitaan asennettavaksi vain 8-10 metrin leveyteen/pituuteen maksimissaan, sillä lattian rungossa oleva puukuitu laajenee ja supistuu ilman suhteellisen kosteuden mukaan. Annamme kotikäyttöön kaikille SilentTECH-vinyylilankuille käyttöluokassa 33 ja ylöspäin jopa 20 vuoden takuun!

SAVUSAUNA vinyylilankku Tikkurila Color Now 2021 kokoelma

Vaikka SAVUSAUNA-vinyylilankku mielletäänkin helposti neutraalin sävynsä ansiosta hieman viileänharmaaksi lattiaksi, sen lämminhenkisyys pääsee kauniisti esiin lämpimän sävyisen seinävärin kanssa. Vasemman reunan syvä metsänvihreä (Tikkurila N378 Ficus) korostaa lattian viileyttä, mutta keskellä oleva hento puuterin sävy (Tikkurila H405 Nukke) tuo lattiasta lämpöä esiin. Myös hiukan tummempi hiekan sävy (oikealla, Tikkurila Tamariski K480) kaivaa lattiasta esiin uusia ulottuvuuksia.

@tovefruerfalt - saaristo - 7

Kuvassa yllä SAARISTO-vinyylilankku. Saisiko olla ripaus lämpöä harmaaseen? Tutustu myös kirjoitukseemme greigen eli beigen harmaan sävyisestä sisustuksesta ja lattioista!

Mikäli ihastuit näihin lattioihin etkä osaa valita tilaasi sopivaa, tutustu ilmaiseen mallipalapalveluumme! Saat pelkkien postikulujen hinnalla neljä eri mallipalaa, joiden avulla pääset testaamaan niiden yhteensopivuutta tilasi muiden elementtien kanssa. Lisää inspiraatiota erilaisista lattioistamme ja sisustusyhdistelmistä löydät kuvagalleriasta: kuvia asiakkaidemme kodeista.