phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Tikkurila Nefriitti N494 sopii suomalaiseen sisustukseen


Tikkurila Nefriitti N494 sopii suomalaiseen sisustukseen


Onko klassisempaa sävyä kuvaamaan suomalaisten mielenmaisemaa tai istumaan Suomen luontoon kuin Tikkurilan Nefriitti N494 -seinäväri? Tämä hiukan eukalyptuksen vihreä, kauniin harmahtava virheän sävy löytyy Tikkurilan värikartoista Tunne Väri 2020 sekä Tunto Struktuurivärikartta, joten se sopii täydellisesti myös erilaisiin pintakäsittelyihin kuten supersuosittuun lastalevitykseen.

Ohesta löydät tämän upean seinävärin yhdistettynä 11 erilaiseen vinyylilankkuun aina puhtaanvalkoisesta tummempiin sävyihin. Voit tutustua jokaiseen lattiaan erikseen aina kuvan alta löytyvän tuotesivun linkin kautta.

Tikkurila Nefriitti N494 ja VILJA

Tikkurila Nefriitti N494 ja luonnollisen lämpöinen VILJA-vinyylilankku ne yhteen soppii! Lankun sävyvaihtelu on vähäistä, vaikkakin puunsyyt erottuvat tummina ja vaaleina kohtina lattiassa. Sen lämmin pohjasävy huutaa valkoista jalkalistaa ja lämmittää tilaa kuin tilaa ollen lopputulokseltaan jopa aavistuksen juhlava ja arvokas. Voit yhdistää helposti myös muita puun sävyjä sisustuksessa kuten tammen ja koivun sävyisiä huonekaluja.

Näemme terrakotan ja oranssin sävyt tyynyissä, ruskean nahan ja viherkasvit kauniisti yhdessä tässä kombossa! Tämä on sävyltään tummempi kuin kuvassa alla oleva OHRA-vinyylilankku.

Tikkurila Nefriitti N494 ja OHRA

Kuvassa yllä oleva OHRA-vinyylilankkumme henkii aidon heleän ja luonnollisen tammen lopputulosta. Upean sävynsä inspiraation se on saanut sadonkorjuun aikaan tuulessa heiluvasta ohrapellosta. Kuten kyseinen ohrapelto, tämäkin pääsee oikeuksiinsa muiden murrettujen sävyjen kanssa, kuten laskevan auringon eri oranssin, murretun pinkin ja punaisen kanssa.

Yhdessä Tikkurila Nefriitti N494 -seinävärin kanssa lopputulos on harmoninen ja klassinen. Valkoinen tekstiili kuten lampaantalja, ruskea konjakki ja trendikäs mattamusta istuvat aivan täydellisestä tämän seinä-lattia-yhdistelmän kaveriksi!

Tikkurila Nefriitti N494 ja PUUTERI

Kuin puuteri tuotteena, on PUUTERI-vinyylilankkumme lopputulokseltaan yhtä harmoninen ja hienostunut. Olematta turhan punertava, on lattian sävy kallellaan lämpöiseen ja kirkkautensa ansiosta se on raikas ja ajaton. Pintatekstuurissa tuntuu aitoja puunsyyn jälkiä kuten aidossa tammiparketissa.

Tämä klassinen ja rauhallinen lattia ansaitsee parikseen raikkaan valkoisen jalkalistan ja murretun harmaan vihreän Tikkurila Nefriitti N494 -seinävärin. Yhdistä ne mustaan, rottinkiin, messinkiin ja koivun sävyihin ja ihana, modernin kodikas look on valmis!

Tikkurila Nefriitti N494 ja HIRSI

HIRSI-vinyylilankku on saanut inspiraationsa rustiikkisesta tammilankkulattiasta eikä kalpene "aidon tavaran" rinnalla ollenkaan! Sen runsaat värierot oksankohtien ja puunsyiden välillä tuo kaunista rustiikkisuutta tilaan taaten näyttävän ja eläväisen lopputuloksen.

Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri takaa sen, että mustat tai valkoisetkaan kalusteet tai koristeet eivät näytä valjulta tätä yhdistelmää vasten. Kombo sopii täydellisesti lastenhuoneesta kesämökille tai huvilaan!

SAVUSAUNA-vinyylilankku on valikoimamme harmain ja runsaskontrastisin lattia. Se on hakenut inspiraatiota, mistät muualta kuin, savusaunan huuruista ja on lopputulokseltaan keskiharmaa, aina valon mukaan sävyään ja ulkoasuaan vaihteleva ikisuosikki. Etenkin suurena yhtenäisenä pintana tämä lattia on vertaansa vailla!

Tämä rouhea lankku istuu täydellisesti yhteen Tikkurila Nefriitti N494 -seinävärin kanssa, sillä harmaan vihreä seinä nostaa esiin lattian harmautta ja ollessaan murrettu, tasapainottaa lattian rouheutta. Ikäväksemme SAVUSAUNA on valikoimamme poistuva malli. Mutta ei hätiä mitiä, alta löytyvät KELO ja HUVILA istuvat varmasti makuusi tämän korvikkeena. 

Tikkurila Nefriitti N494 ja Kelo

KELO-vinyylilankku jatkaa harmaiden lattioidemme sarjaa ollen kuvioinniltaan melkein kuin SAVUSAUNAN vastakohta, eli hyvin tasainen, hillitty ja harmoninen. Sen keskiharmaa sävymaailma istuu täydellisesti niin kotiin kuin toimistoon ja on laiskan siivoajan suosikki, sillä pölypallot eivät erotu tästä lattiasta kovinkaan helposti.

KELO on yksi valikoimamme suurimmista hiteistä mitä tulee harmaisiin lattioihin. Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri korostaa sen tammista harmautta todella upeasti ja luo yhdessä seesteisen kokonaisuuden. Raikasta kokonaisuutta yhdistämällä valkoisia tekstiilejä, verhoja, tyynyjä ja mattoja, sekä ripaus lämpöä käyttäen tummaa ja vaaleaa puuta. Kontrastia rakastavan kannattaa kokeilla mattamustaa erilaisten kirkkaiden viherkasvien sekä kultaisten ja kuparisten yksityiskohtien kanssa! 

Tikkurila Nefriitti N494 ja HUVILA

Rustiikkinen HUVILA-vinyylilankku on rusehtavan savunharmaa lattia, joka on etsinyt inspiraationsa tammilankuista. Tässä kuviointi on hyvin tasaisen harmonista, vaikkakin silti erottuvaa erisävyisten puunsyiden kanssa. Erityisesti pinnan jalan alla tuntuvat yksityiskohdat tekevät siitä kauniin katseltavan ja sopivan jokaiseen tilaan. Siinä on hieman enemmän lämpöä verrattuna yllä olevaan KELO-malliin.

Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri viileässä harmaudessaan nostaa lattiasta esiin sen harmaan vivahteita todella kauniisti. Tämä kombo sopii nimensä mukaisesti huvilaan, saaristoon sekä etenkin rintamamiestaloon. Se huutaa seurakseen vaaleaa koivua tai tummaa pähkinää sisustukseen, mm. tuolien jalkoihin tai pöydän pintoihin.

Tikkurila Nefriitti N494 ja SAARISTO

Valikoimamme greige-sävyn mestari on ehdottomasti SAARISTO-vinyylilankku! Greige tässä yhteydessä tarkoittaa upeaa ruskean ja harmaan välimaastoa, joka vaihtaa seinävärin, sisustuksen ja valaistuksen mukaan hiukan sävyä! SAARISTO on saanut inspiraationsa saariston kelottuneista puista ja on upean kirjava sekä eloisa, olematta kuitenkaan sävyeroiltaan rouhea.

Vaakasuunnassa kulkevat kauniit höyläysjäljet ja puunsyykuvioinnit yhdistyvät Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväriin saumattomasti. Tämä yhdistelmä huutaa rinnalleen mattamustaa sekä upeaa valkoista sisustuksessa!

Tikkurila Nefriitti N494 ja LATO

Toinen vaalean greige upeus on mallistomme LATO-vinyylilankku. Sen erittäin hillitty ja hienostunut kuviointi tuo ripauksen luksusta joka on ollut suuren suosion syy. Lopputulokseltaan tämä on aavistuksen vaaleampi kuin supersuosittu ja juuri yllä esitelty SAARISTO-vinyylilankkumme. Vain tammiparketin select-valikoiman jalopuut ovat olleet tämän rauhallisen kuvioinnin mallina.

Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri tuo tiettyä lämmintä harmoniaa tilaan yhdessä LATO-vinyylilankun kanssa. Pakka pysyy kasassa ja elämä tuntuu valoisammalta, kun nämä kaksi ovat yhdessä! Tämä kombo ei pelkää tummempiakaan kalusteita parinaan. Valitettavasti LATO on poistumassa valikoimasta, mutta sen SAARISTO-isoveli on täydellinen korvike!

Tikkurila Nefriitti N494 ja RANTAHIEKKA

Yksi mallistomme uusimpia kuoseja, RANTAHIEKKA-vinyylilankku on hakenut inspiraatiota tammiparkettien maailmasta. Se on rusehtavan harmaa vinyylilankku, joka istuu kauniisti kuviointimaailman välimaastoon; se ei ole aivan hillitty, mutta ei täysin villin rustiikkinenkaan! Tämä pölypallot ja hiekan piilottava sävy sopii täydellisesti kotiin sekä julkitilaan, kuten myös ruskeakarvaisten lemmikkien talouksiin (vinkki teille laskoille siivoojille!).

Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri korostaa uskomattoman hyvin RANTAHIEKAN keskitietä kulkevaa ulkoasua. Tämä harmoninen kombo kutsuu luokseen tummat sekä hyvin vaaleat sävyt, kuten monet muutkin värit fuksiasta poltettuun oranssiin!

Tikkurila Nefriitti N494 ja LUMIHIUTALE

Malliston myydyin jalokivi on kuin helmikuisten hankien lumenvalkoinen loiste, LUMIHIUTALE-vinyylilankku. Tämän raikkaus ja valoisuus on etenkin talvien pimeyteen tervetullutta vaihtelua ja ottaa vastaan jokaisen värisen seinän ja sisustuksen kuin kovinkin soturi. Hillitty tammen kuosi paljastaa vain häivähdyksen puunsyiden kuvioinnista ja isona pintana se huokuu eleganttia ja rauhallista ilmettä.

Tikkurila Nefriitti N494 pääsee todella kauniisti oikeuksiinsa Lumihiutale-mallin kanssa. Harva kombo on näin yhtenäinen lattiasta kattoon ja sopii aivan kaikkialle. Vaikuttaa jopa, että LUMIHIUTALE nostaa esiin seinävärin harmautta vihreän seasta luoden pohjan niin monenlaiselle sisustukselle! 

Istuiko Tikkurila Nefriitti N494 -seinäväri sinun mielenmaisemaasi? 

Meidän suosikkimme taitaa olla Nefriitin ja LUMIHIUTALEEN yhdistelmä, sillä siinä yhdistyy kaksi suomalaista legendaa; vihreä metsä ja talven hankien kiilto. Lämpimien sävyjen ollessa vihreää tasapainottavana, myös yllä olevat OHRA ja PUUTERI ovat erittäin harmoniset ja tasapainoiset kumppanit murretulle vihreälle. Pysyäksemme puolueettomina, on tämä silti vain epävirallinen kantamme! Totuus silti on, että Nefriitin kanssa istuu erityisen hyvin kupari/messinki/kulta eli monet metallit sekä etenkin kirkkaat vastavärit, kuten punaisen eri sävyt ja puun sävyn tasapainottava ja rauhoittava vaikutus.

Jos kaipaat lisäinspiraatiota, tutustu ehdottomasti vuoden 2021 suosituimpiin eli Tikkurilan Color Now 2021 -värikokoelmasta tekemiimme esimerkkeihin. Olemme myös ylpeitä asiakkaidemme kodeista, joissa näet inspiraatiota useiden eri sisustusmakujen osalta. Meiltä saat tilattua myös mallipaloja ilmaiseksi, jotta sisustussuunnitelmat etenevät livenäkin sutjakkaasti!