phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!


Vaikuttajan valinta: miten vinyylilattian asentaminen sujuu itse tehtynä?


Vaikuttajan valinta: miten vinyylilattian asentaminen sujuu itse tehtynä?


Asiakkaamme Niklas Vuorenmäki valitsi toimistollensa vanhan muovimaton tilalle Vinyylilattiakaupan MUMMOLA-nimisen vinyylilankun.

Toimisto sijaitsee vanhassa, 1920–1940-luvulla rakennetussa talossa Kokkolassa. Talo tunnetaan nimellä Hagströmin kulma, sillä aikoinaan talossa on toiminut Hagströmin nahkatehdas. Tehdas lopetti toimintansa 1980-luvun alussa, mutta kaunis kiinteistö toimii edelleen tunnettuna maamerkkinä Kokkolan keskustassa. 

Sittemmin rakennus on saanut uuden elämän. Vuonna 2021 kiinteistön omistaja vaihtui, jonka jälkeen uudistuksia on tehty paljon. Nyt Hagströmin kulmassa on lukuisia vuokralaisia eri toimialoilta, ja yksi vuokralaisista on video- ja valokuvaaja Niklas Vuorenmäki. 



Aikaisemmin Vuorenmäen toimiston lattiaa peitti vanha muovimatto. Muovimaton kulahtanut ulkomuoto ei ollut mieleinen, ja kestävyytensä ja helpon asennettavuutensa ansiosta uudeksi lattiamateriaaliksi valikoituikin kivikomposiittirunkoinen vinyylilankku. Tässä onkin loistava esimerkki kohteesta, jossa asennetaan vinyylilankku muovimaton päälle - helppoa ja kätevää. 


Katso alla olevalta videolta Vuorenmäen kokemus vinyylilattiamme asentamisesta itse ilman aikaisempaa kokemusta lattioiden asennuksesta: 


Vuorenmäki valitsi toimistoaan koristamaan Vinyylilattiakaupan MUMMOLA-vinyylilankun. MUMMOLA on suomalaisen mäntylankkulattian kuvioinen vinyylilankku. Lattian pinta on luonnollisen oksainen, ja sen sävyvaihtelu vähäistä. Tämä raakalankkulattiaa muistuttava vinyyli onkin nappivalinta Hagströmin kulman kaltaiseen historialliseen kohteeseen, jonka lattiapinnasta toivotaan hyvin kokonaisuuteen sointuvaa. 

Ulkonäöllisten seikkojen ohella MUMMOLA sopii myös toimistokäyttöön loistavasti, koska sen käyttöluokka 33 kertoo lankkujen hyvästä kestävyydestä myös julkisissa tiloissa ja vilkaskulkuisemmissa kohteissa. 





Nyt lattiapinta toimistossa onkin kauniin yhtenäinen ja viimeistelty. Kuvista näet valmiin lopputuloksen!