phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
4 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Kovapuulattiat
Lavatarjoukset

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Nopea toimitus kotipihaan jopa 1-5 arkipäivässä
Yli 2000 €:n tilauksille toimituskulut 0 €
Tilaa mallipalat!
Julkaistu 08.09.2022


Artikkelit

Tummanvihreä Tikkurila N378 Ficus näyttää upealta eri lattioiden kanssa

Julkaistu 08.09.2022

Kaipaatko kokemuksia ja vertailuapua Tikkurila N378 Ficus -maalin kanssa? Yhdistimme N378 Ficus -värin mallistomme kahdeksaan erilaiseen lattiaan juurikin tästä syystä! Tämä väri on osa Tikkurilan Color Now 2021 -värikokoelmaa sekä Tunne Väri -värikarttaa, jotka molemmat tarjoavat inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia erilaisia tiloja elävöittämään.

Tikkurila N378 Ficus on luonnonläheinen tummanvihreän sävy, joka on löytänyt inspiraationsa eri puulajeista, pensaista sekä viiniköynnöksistä.

Tikkurila N378 Ficus ja erilaiset lattiat

Yllä: Raikas ja valoisa LUMIHIUTALE – Pure White Oak -vinyylilankkumme yhdessä Tikkurila N378 Ficus -seinämaalin kanssa luo nuorekkaan, modernin ja skandinaavisen yhdistelmän. Lattia tuo tilaan raikkaasti valoa ja tumma Ficus korostuu upeasti tämän hyvin neutraalin vaalean lattian kanssa.

Suurena pintana LUMIHIUTALE huokuu rauhallista ja eleganttia ilmettä. Pinnan tekstuurissa tuntuvat puun syyt kuin aidossa jalopuuparketissa, eikä näin yksityiskohtaista pintakuviointia helposti uskoisi vinyylilankuksi. Tämä on mallistomme vaalein lattia.

Yllä: Vinyylilankku PUUTERI on kauniin vaalean tammiparketin näköinen vinyylilankku. Sävy on vaalea ja hieman lämmin ilman, että lattia olisi liian punertava. Sen klassisen, rauhallisen ja tyylikkään sävyn ansiosta lattia sopii moneen paikkaan käytettäväksi toimistotiloista kotiin.

Tikkurila N378 Ficus -seinäväriin yhdistettynä kokonaisuus on rauhallinen, neutraali ja nuorekas. Tumma vihreä nostaa hennon puunsyykuvioinnin esiin lattiasta elävöittäen tilaa hillitysti! Ficus luo upean arvokkaan tunnelman tilaan kuin tilaan.

Yllä: Sisustajien kestosuosikki, Vinyylilankku OHRA, on luonnollisen ja heleän vaalean tammen sävyinen lattia, aivan kuin valkoöljytty tammiparketti. Pinnan kuviointiin on valittu vain tammen parhaan select-lajitelman jalopuut, jonka vuoksi vaikutelma on erittäin hienostunut, harmoninen ja klassinen.

Sen esikuvana toimii kauniisti tuulessa tanssiva vaalea ohrapelto juuri ennen sadonkorjuuta, eikä yksikään muu yhdistelmä voisi korostaa toisiaan kauniimmin. Ohrapelto ja vehreä Ficus keskustelevat keskenään saumattomasti! OHRA tuo tilaan vaaleutta ja lämpöä jota Ficus kauniisti korostaa ja tuo esille.

Yllä: Vinyylilankku HIRSI on upean rustiikkinen vinyylilankku, joka sisältää aidon tammilankkulattian upeita oksankohtia ja puunsyiden kuviointeja. HIRSI on mallistomme rustiikkisimpia vinyylilankkuja ja isona pintana se tuo luonnollisuutta ja lämpöä tilaan ollen todella näyttävä.

Yhdistettynä tummaan, mutta luonnonläheiseen Tikkurila N378 Ficus -seinäväriin, on rustiikkisuus sekä näyttävyys taattu. Raikkautta ja modernia ilmettä tilaan saa tuomalla siihen kirkkaita vastavärejä, valkoista ja kenties pieninä elementteinä mustaa. Valaistuksella on suuri rooli kun lattian ja seinän sävyt menevät tummiksi, eli korosta tilan tunnelmaa riittävällä valaistuksella!

Yllä: Vinyylilankku SAARISTO on pellavasta sävynsä lainaan ottanut ja näin kauniin hillitty vinyylilankku. Tässä mallissa esille tulee kauniit yksityiskohdat, kuten oksien kuvioinnit, sekä sävyvaihtelut joka lankussa, kuitenkin hillitysti.

"Greige" eli lämpimän harmaa on sävynä helppo ja moderni yhdistettävä, jonka vuoksi se sopii niin vaaleiden kuin tummien seinien sekä kalusteiden kaveriksi. Yhdessä Tikkurila N378 Ficus -seinävärin kanssa lattiasta avautuu uusia ulottuvuuksia ja se herää eloon.

Yllä: Nimensä mukaisesti rustiikkisia vivahteita omaava Vinyylilankku HUVILA on rusehtavan savunharmaa lattia. Inspiraationaan tammilankkuparketti, tämä lattia on kuvioinniltaan erittäin yksityiskohtainen ja aito. Sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta!

Tässä HUVILA-vinyylilankun ja luonnonläheisen Tikkurila N378 Ficus -seinävärin yhdistelmässä huokuu luonnonläheisyys. Tummanvihreä seinä nostaa lattiasta esiin aivan uusia sävyjä ja lopputulos on moderni. Tämä elävä, tunnelmallinen kombo sopii täydellisesti esimerkiksi toimistoon, julkitilaan tai makuuhuoneeseen, jossa tilaa voi raikastaa valkoisilla tekstiileillä ja kalusteilla!

Yllä: Vaalea keskiharmaa Vinyylilankku SAVUSAUNA tuo tilaan rouheaa, persoonallista ilmettä. Sen sävyerot ovat lankuissa tarkoituksellisesti runsaat (katso tarkemmat kuvat tuotesivulla), oksakohdat tulevat selkeästi esiin ja kuviointi on moninaista. Esikuvana lattialla on aito elämää nähnyt tammi.

Viileä, moderni ja raikaskin yhdistelmä huokuu savusaunan pukuhuonetilaa, modernia toimistoympäristöä sekä seesteistä makuuhuonetta. Tikkurila N378 Ficus ja SAVUSAUNA-lattia tasapainottavat toisiaan ja ovat valmiita vastaanottamaan rouhean sisustustyylin muiden huonekalujen ja tekstiilien avulla!

Yllä: Yksi odotetuimpia uutuuksiamme vuodelta 2020, Vinyylilankku KELO, on neutraalin harmaa vinyylilankku. Tämä vinyylilankku on kuvioinniltaan erittäin symmetrinen ja hillitty, ollen SAVUSAUNA-vinyylilankulle rauhallisempi vaihtoehto harmaata lattiaa etsittäessä.

Harmaa väri ja pinnan kuviointi ja sävy piilottaa pienet roskat ja villakoirat, tehden tästä kombosta täydellisen esimerkiksi lastenhuoneeseen, odotusaulaan tai julkitiloissa toimistoihin ja myymälöihin. Tikkurila N378 Ficus -seinävärin kanssa kokonaisuus on harmoninen, rauhallinen ja valmis sisustettavaksi!

Mikä yhdistelmä N378 Ficus -maalin kanssa toimi parhaiten?

Mikä oli suosikki-yhdistelmäsi? Minkä kanssa mielestäsi N378 Ficus sopi parhaiten? Katso myös muut mallistomme vinyylilattiat ja katsoa löytyykö makuusi sopivia yhdistelmiä lisää!

Tiesitkö, että yllä olevat SilentTECH-vinyylilankut edustavat tällä hetkellä vinyylilankkujen parhaimmistoa, sillä niissä on komposiittirunko (SPC, Stone Plastic Composite) ja integroitu askeläänieriste joka tekee lattiasta todella helpon asentaa. Komposiittirunko tarjoaa lattialle 100 % vedenkestävyyden, eli se ei turpoa saumojen kohdasta paikoissa, joissa lattia altistuu vedelle, kuten keittiö, eteinen tai julkitilat. Vinyylilankun pinta on ihanan lämmin ja kestävä. Rungossa on 70 % kalkkikiveä joka vahvistaa lankkua, minkä ansiosta SilentTECH-vinyylilankun voi asentaa jopa 20 x 20 m alueelle ilman liikuntasaumoja.

Tutustu myös muihin Color Now 2021 -värikokoelman maaleihin, jotka yhdistimme lattioidemme kanssa: H405 NukkeG481 MirageX381 Aaloe, Y354 Cumulus, S311 Helle, L429 Indigo, S329 Freesia, M425 Punajuuri ja K480 Tamariski.

Tutustu muiden ratkaisuihin ja testaa kotona

Ilmainen mallipalapalvelumme mahdollistaa sinulle eri lattioiden testaamisen kotioloissa. Käy myös katsomassa asiakkaidemme omia kuvia lattioistamme suoraan käytössä!